Lectură de 17 minute

03 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday 2021: reduceri la electronice și electrocasnice, materiale de bricolaj, haine, cosmetice, ochelari și parfumuri

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Promoțiile de Black Friday au început deja în mai multe magazine, precum Altex sau Esteto.ro, iar ziua de vineri, 12 noiembrie, când eMAG și alți mari retaileri derulează campania de reduceri, este așteptată de mulți cumpărători care deja și-au făcut o listă cu potențiale achiziții. Am trecut în revistă pentru voi principalele companii care se implică și de data acesta în cel mai mare eveniment de cumpărături al anului.

Reduceri la electronice și eletrocasnice

Altex a început reducerile de Black Friday

Retailerul electro-IT Altex a început joi, 27 octombrie, campania de Black Friday, care durează patru săptămâni, până pe 24 noiembrie. Retailerul a pregătit reduceri de până la 60% pentru mii de produse din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc, în magazinele din toată țara și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Printre ofertele pe care Altex le-a pregătit se numără aspirator robot Roomba care costă 1999,9 lei, cu o reducere 33%, grătarul electric de la Tefal, la prețul de 594,7 lei, având aplicată o reducere de 41%, mașina de spălat Whirlpool, de 8 kg, al cărei preț este 1187,9 lei, cu o reducere de 28%, plus voucher Rabla 150 lei. Căștile true wireless de la Oppo costă 199,9 lei, fiind reduse cu 50%, tableta Huawei are prețul de 419,9 lei, cu o reducere de 40%.

Black Friday la Flanco

Flanco a început campania de Black Friday din acest an pe 22 octombrie și va dura până pe 30 noiembrie, în toate cele 158 de magazine ale sale din țară, precum și online. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse.

Clienții vor găsi pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.

Black Friday evoMAG

Și retailerul evoMAG a dat startul campaniei de Black Friday pe 29 octombrie, eveniment care va dura până pe 26 noiembrie. Perioada de reduceri de Black Friday este împărțită în patru episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la ofertă, iar cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice.

Primul episod de reduceri, aferent perioadei 29 octombrie – 4 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 51% la telefoane mobile, televizoare mai ieftine cu până la 43%, prețuri reduse la laptopuri cu până la 31%, brățări de fitness mai ieftine cu până la 70% sau imprimante cu prețuri reduse la jumătate.

Black Friday Doraly

Doraly.ro, un marketplace cu produse pentru casă, grădină și articole de bricolaj din România, a suplimentat stocurile cu peste 200.000 de produse pentru campania de Black Friday. Campania din acest an se derulează în perioada 4-19 noiembrie 2021 și aduce reduceri de până la 80%. În stocul de produse intră următoarele categorii: detergenți și pachete de curățenie, electrocasnice de bucătărie, aparate și accesorii de îngrijire personală, electrocasnice de îngrijire pentru casă, lustre, candelabre și aplice, jucării pentru copii, dulciuri, echipamente de fitness și coșuri cadou.

Citeste si:
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?

Reduceri PC Garage la smartphone-uri

PC Garage a anunțat o parte din produsele care vor face parte din campania Black Friday Devreme. Reducerile de anul acesta au început de vineri, 29 octombrie şi se încheie pe 11 noiembrie.

Un smartphone OnePlus Nord 5G este disponibil în Black Friday cu o reducere de 250 de lei, în timp ce o pereche de căști Bluetooth Anker Liberty Air 2 True Wireless primește o reducere de 39%, iar un router wireless TP-Link Deco X90 este redus cu 500 de lei.

Black Friday eMAG

eMAG este compania care dă tonul reducerilor din noiembrie și a anunțat că va organiza campania vineri, 12 noiembrie. Anul acesta, clienții vor avea parte de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

„Ca în fiecare an, mă aștept să livrăm la fel de repede comenzile în zonele rurale. (...) Comenzile devin din ce în ce mai complexe, este un trend pe care noi îl observăm. Să nu uităm că în afară de produsele clasice, articole pentru casă, mobilier, electrocasnice, noi în fiecare an venim și cu surprize pentru clienții noștri, poate fi un an foarte bun pentru produse de investiții. La fel ca în fiecare an, aurul a fost unul dintre cele mai căutate produse. Vom avea o gamă foarte largă din care clienții să aleagă, a declarat recent Florin Filote, vicepreședinte pentru marketplace al eMAG în cadrul conferinței retailArena.

Vineri, 12 noiembrie, clienții eMAG au la dispoziție o gamă variată de produse, astfel:

  • 75.000 de televizoare
  • 130.000 de smartphone-uri și gadget-uri
  • 30.000 laptopuri
  • 35.000 frigidere și mașini de spălat
  • 250.000 de electrocasnice mici
  • 500.000 de produse fashion
  • 300.000 de parfumuri și cosmetice
  • 600.000 de jocuri și jucării
  • 600.000 de articole pentru casă și grădină
  • 150.000 de articole pentru sport și echipament sportiv
  • 40 de tone de cafea
  • 100.000 de sticle de băuturi alcoolice
  • 150.000 de produse și echipamente medicale
  • 1 milion de scutece

Produse speciale de eMAG Black Friday

  • Peste 47.000 de nopți de cazare în România și în afara țării
  • Peste 80.000 de litri de combustibil
  • Peste 5.000 de vouchere pentru bilete de avion, reduse cu 50%
  • Peste 27.000 de kilograme de carne de porc
  • Singura sticlă din România de Single Malt Talisker veche de 41 de ani la prețul de 13.999 de lei
  • Pachet de 12 sticle Jameson cu ciubăr la preț de 4.999 de lei
  • Autorulote
  • Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing
  • Abonamente de telefonie
  • Servicii medicale
  • Monede și lingouri de aur
  • Ceasuri și bijuterii de lux
  • Cursuri și experiențe inedite

Black Friday la Allview: reduceri la televizoare și smartphone-uri

Compania Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, lansează Black Days, o nouă abordare a campaniilor clasice de Black Friday. Aceasta va avea loc în perioada 22 octombrie - 15 noiembrie 2021 și se va desfășura etapizat. Ofertele vor fi adăugate în mai multe episoade, pe categorii de produse. Pe lângă promoțiile ce includ cadouri garantate, Allview a pregătit pentru următoarele etape ale campaniei reduceri de până la 60%.

Primul episod al campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an vizează categoria de televizoare. Următoarele episoade ale campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an vor include și celelalte categorii de produse din portofoliul companiei: smartphone-uri, laptopuri, tablete și smart device-uri, pentru care Allview a pregătit reduceri de până la 60%. Flagship-ul acestui an, smartphone-ul Soul X8 PRO, va face și el parte din ediția acestui an.

Sisteme de securitate cu discount

Magazinul de sisteme de securitate din România Atu Tech începe ediția de Black Friday 2021 pe 29 octombrie și intră în cel mai mare eveniment de shopping derulat până acum. Perioada de reduceri se desfășoară până pe 1 decembrie, iar clienții pot cumpăra din peste 120.000 de produse, cu reducere de până la 52%.

Categoriile vizate sunt: sisteme de supraveghere video, alarme, detecție incendiu, automatizări de porți, interfoane și videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV, rețelistică, smart home etc. Compania estimează o creștere de aproximativ 20% a vânzărilor în Black Friday-ul de anul acesta.

Reduceri de Black Friday la Carrefour

Carrefour a început campania de Black Friday și va fi disponibilă până la 1 decembrie. Compania a pregătit reduceri de până la 50% pentru mii de produse din categorii precum electronice, mașini de spălat, mașini de spălat vase, frigidere, combine frigorifice, cuptoare, hote și plite, dar și produse de îngrijire personală, îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și jucării și articole pentru copii și produse pentru casă.

O mașină de spălat rufe Arctic este redusă cu 40% și ajunge la prețul de 800 de lei de la 1.350 de lei, un frigider Beko este redus cu 30% și costă 1.680 de lei, fiind redus de la 2.400 de lei, în timp ce un aragaz este redus cu 30% de la 850 de lei la 595 de lei.

Televizoarele sunt reduse cu până la 20%. Spre exemplu, prețul unui televizor LED Smart LG ajunge la 1.500 de lei de la 1.875 de lei, în timp ce pentru un telefon mobil Samsung Galaxy A12 clientul poate ajunge să plătească 750 de lei de la 950 de lei.

Campanii de reduceri la alimente și băuturi

Reduceri la Tohani

Tohani pregătește pentru Black Friday o ofertă specială la vinuri create cu Fetească Neagră și alte soiuri, precum vinurile rose. Campania începe pe 12 noiembrie, pe canalul online de vânzare al Tohani România, unde vor fi disponibile reduceri de 50% la vinuri, sub forma unor pachete 1+1 gratuit.

Reduceri Obor21.ro

Obor21.ro, cooperativă țărănească cu livrare, a pregătit un weekend de reduceri cu ocazia Black Friday. Astfel, între 12 și 14 noiembrie, Obor21.ro va oferi reduceri între 10-50% la toate produsele din mânzat, oaie și capră, dar și la specialități.

Reduceri la mobilier, decorațiuni și articole de bricolaj

Retailerul de bricolaj Dedeman derulează campania de Black Friday în perioada 12-21 noiembrie și include în catalog decorațiuni și echipamente electrice pentru Crăciun, parchet, uși, produse sanitare, gresie și faianță.

Discounturi la Mathaus de Black Friday

Retailerul de bricolaj Mathaus susține că unul dintre principalele trenduri de achiziție din zona Black Friday îl va reprezenta zona eficientizării pierderilor de căldură sau îmbunătățirii condițiilor din locuințe cu materiale care asigura o mai bună performanță termică, incluzând în această categorie, printre altele, produsele pentru încălzire eficientă și rapidă (boilere, centrale, sobe etc.), materialele de construcții – cu focus pe termoizolațiile interioare și exterioare, ferestre si usi cu un grad izolator ridicat, instalații electrice si sanitare.

De Black Friday, Mathaus estimează că sectorul de vânzări online va atinge un maxim istoric, pe toate segmentele.

Reduceri la Homelux

Homelux începe campania de Black Friday, care va dura întreaga lună noiembrie, când vor fi reduceri de până la 90% în noiembrie și se vor acorda vouchere-cadou de 10% reducere valabile la cumpărături în februarie. Campania cuprinde toate produsele din stoc.

Mobexpert Black Friday

Producătorul de mobilier și decorațiuni Mobexpert va oferi şi anul acesta reduceri de până la 50% la mii de produse de mobilier și decorațiuni ȋn cadrul campaniei Black Friday 2021, care se desfășoară în perioada 11-21 noiembrie. Produsele cu preţuri reduse se vor regăsi pe site și în magazine ȋncepȃnd de joi, 11 noiembrie, la primele ore ale dimineții.

Pentru reducerile de anul acesta, Mobexpert anunță de 80% din produse vor avea prețuri reduse. Decorațiunile și produsele de mici dimensiuni pot ajunge la destinatar în 24-48h din momentul plasării comenzii.

Black Friday la Dedeman

Retailerul de bricolaj Dedeman derulează campania de Black Friday în perioada 12-21 noiembrie și include în catalog decorațiuni și echipamente electrice pentru Crăciun, parchet, uși, produse sanitare, gresie și faianță.

Reduceri la Bonami

Magazinul online cu mobilier și decorațiuni Bonami.ro a pregătit pentru clienții săi o campanie de Black Friday diferită de anii anteriori și va oferi reduceri toată luna noiembrie.

Reduceri la ochelari și lentile de contact

Magazinul online şi offline de optică Lensa a început campania de Black Friday pe Lensa.ro și în showroomurile proprii, luni, 1 noiembrie. Mii de produse din magazinul de optică Lensa au reduceri de până la 90% de Black Friday, anunță retailerul.

În noiembrie, prețurile la ochelarii de soare vor porni de la 33 de lei, în timp ce lentilele de contact colorate vor costa de la 27 de lei. Ramele de vedere vor fi în ofertă începând de la 43 de lei, lentilele de contact vor costa de la 59 lei, iar soluțiile și accesoriile vor fi disponibile de la 37 de lei. Consultațiile optometrice vor fi gratuite în toate showroomurile Lensa din țară.

Reduceri la fotolii terapeutice

Pentru Black Friday 2021, Komoder a pregătit o serie de discount-uri cuprinse între 900 și 7.500 lei pentru cei interesați de achiziția unui fotoliu terapeutic și estimează vânzări de peste un milion de euro pentru această perioadă de promoții.

Campanii de reduceri la cărți

Black Friday la Libris

Libris începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie și va fi disponibilă timp de 24 de ore. Libris a pregătit o zi de reduceri până la 90% pentru peste 220.000 de titluri în limba română și engleză. De asemenea, în campanie sunt incluse și peste 1.800 jocuri, care vor beneficia de un discount de până la 40%.

Elefant.ro, vânzări de peste 2 milioane de euro de Black Friday

Elefant.ro estimează că ofertele pregătite pentru anul acesta vor genera vânzări de peste două milioane de euro de Black Friday.

Black Friday Litera.ro

Litera.ro anunță cărți pe gustul tuturor și o ofertă comercială mult mai generoasă decât anul trecut, cu mai multe titluri cu reduceri substanțiale și cadouri.

Librex, unul dintre jucătorii din piața locală de carte, organizează campania de Black Friday în perioada 12 – 14 noiembrie și estimează venituri cu 50% mai mari, fiind pregătite reduceri de până la 90% pentru 1 milion de cărți.

Campanii de reduceri la cosmetice

Reduceri Notino în noiembrie

Retailerul online de parfumuri și cosmetice Notino dă startul campaniei de Black Friday luni, 8 noiembrie, iar perioada reducerilor va dura trei săptămâni, fiind vizate parfumurile, produsele de îngrijire a pielii și a părului și cele de machiaj.

Black Friday la Esteto

Esteto.ro, unul dintre magazinele online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, a intrat luni, 1 noiembrie, în campania de reduceri Black Friday 2021, oferind discounturi de până la 50% la aproape 30.000 de produse. La acestea se adaugă alte câteva zeci de mii de produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și saloane, cărți, produse pentru copii, home & deco și fashion, listate pe platforma Esteto Marketplace.

Bottega Verde, magazin online cu produse de îngrijire din Italia, are reduceri de până la 84% de Black Friday. Compania are planuri de dezvoltare în offline și vrea să ducă produsele și în Farmacia Tei. În plus, magazinul online lansează noi produse și aduce în România gama completă din Italia de seturi cadou pentru Crăciun marca Bottega Verde.

Black Friday la Sephora

De Black Friday 2021, Sephora oferă reduceri pentru o selecție de branduri de machiaj, produse de îngrijire a pielii și parfumuri. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile. Printre brandurile care au produse la reducere de Black Friday la Sephora sunt Fenty, Charlotte Tilbury, Tarte și Lancôme.

Reduceri sunt și la paletele de farduri de pleoape Anastasia Beverly Hills si Huda Beauty, dar și la fonduri de ten și rujuri, iar printre branduri se numără Too Faced și Fenty Beauty, dar și produsele și accesoriile din categoria Sephora Collection. Clienții pot găsi reduceri și la pensule de machiaj, corector, iluminator, fard de obraz sau luciu de buze, precum și la demachiante și loțiuni.

Xpert Beauty, companie de retail care activează în domeniul produselor cosmetice profesionale, fondată în România, a început campania de Black Friday, valabilă până pe 15 noiembrie, pe platforma de e-commerce și în cele 13 magazine proprii. Peste 12.000 de produse cosmetice vor avea reduceri de până la 70%.

Reduceri la Farmec

Producătorul român de cosmetice Farmec anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 12-21 noiembrie, precum și promoții exclusive dedicate consumatorilor fideli ai site-ului, în campania Magic Black Friday.

Îmbrăcăminte și încălțăminte la reducere de Black Friday

Black Friday Sofiaman

Producătorul de pijamale și haine pentru casă Sofiaman a pregătit pentru campania de Black Friday de anul acesta prețuri speciale de până la -70% în perioada 12 - 26 noiembrie în magazinele fizice și online, pe www.sofiaman.ro.

Reduceri la Sportissimo

Cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului va începe joi, 11 noiembrie, la Sportisimo, prezent în România cu 35 de magazine. „Vom încerca să oferim prețuri mai bune. Discutăm în prezent de reduceri de 10% la toată gama de produse de încălțăminte pentru adulți și copii”, a declarat Petru Andronic, country managerul companiei la conferința retailArena.

Black Friday H&M 2021

Retailerul suedez de modă H&M are două campanii Black Friday pentru produsele din magazinele fizice și online, una în perioda 11-13 noiembrie și una în zilele de 25 și 26 noiembrie. Clienții retailerului vor primi reduceri de până la 20% la întreaga achiziție pentru toată gama de produse.

Black Friday la Answear

Answear începe campania de Black Friday luni, 8 noiembrie, și oferă reduceri de până la 70% pe website și reducere extra de 10% în aplicație. Reducerile vor fi aplicate atât pentru brandurile proprii, cât și pentru brandurile de top aflate în portofoliu. De Black Friday, retailerul online estimează o creștere a vânzărilor cu 30% față de anul anterior.

Answear are o campanie extinsă de Black November care va dura până la finalul lunii noiembrie, iar între între 28 – 30 noiembrie se va desfășura Cyber Monday.

Black Friday Fashion Days 2021

Campania de Black Friday la Fashion Days se va desfășura în perioada 10-12 noiembrie și peste două milioane de produse ale diferitelor branduri vor fi puse la reducere pe site și în aplicație.

Brandurile care au cele mai mari reduceri de Black Friday pe Fashion Days sunt: Geographical Norway, GAP, U.S. Polo Assn., Diesel, Love Moschino, Trendyol, Puma, Guess, Pepe Jeans London, Esprit, Jack & Jones, NA-KD, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Under Armour, Levi's, EA7, Timberland, Trespass, Tommy Hilfiger, Fossil, Ted Baker, Gant, Geox, Emporio Armani, Nike, Furla, UGG, Michael Kors, Nike, Guess, Karl Lagerfeld, UGG, Tommy Hilfiger, Timberland, Furla, Marc Jacobs, Michael Kors, BOSS.

Branduri din Romanian Corner: Alina Cernătescu, Mihaela Glăvan, Antonia M, Monarh, Gemelli Shoes.

Reduceri la bijuterii și accesorii de Black Friday

Lanțul de magazine de bijuterii Cellini a început campania de Black Friday. Perioada de reduceri este valabilă până pe 21 noiembrie la mii de produse din categoriile: ceasuri femei, ceasuri bărbați, cercei, brățări și alte bijuterii.

Reduceri la flori

Floria.ro începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie și oferă reduceri de 10% pentru întreg portofoliul de produse, buchete și aranjamente florale, dar și un discount de 40% pentru o selecție de buchete flori de top. Florile comandate pe Floria.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii. Livrarea este gratuită în peste 100 de localități din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2021: reduceri la electronice și electrocasnice, materiale de bricolaj, haine, cosmetice, ochelari și parfumuri