Lectură de un minut

28 Oct 2021 - Știri și Noutăți

evoMAG Black Friday 2021 începe pe 29 octombrie. Retailerul oferă reduceri la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

evoMAG dă startul campaniei de Black Friday. Evenimentul de reduceri se va desfășura în perioada 29 octombrie - 26 noiembrie. Perioada de reduceri de Black Friday va fi împărțită în patru episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la ofertă, iar cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice.

Primul episod de reduceri, aferent perioadei 29 octombrie – 4 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 51% la telefoane mobile, televizoare mai ieftine cu până la 43%, prețuri reduse la laptopuri cu până la 31%, brățări de fitness mai ieftine cu până la 70%, imprimante cu prețuri reduse la jumătate etc.
Pregătirile pentru evenimentul de Black Friday de anul acesta au început cu mult timp înainte, evoMAG asigurând stocuri mai mari de produse.

Mai jos catalogul transmis de către evoMAG cu o partre dintre reducerile oferite:

evoMAG este o companie din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  evoMAG Black Friday 2021 începe pe 29 octombrie. Retailerul oferă reduceri la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice