Lectură de 2 minute

21 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Allview: reducerile la televizoare încep din luna octombrie și continuă în noiembrie cu celelalte produse

Anca Olteanu

Compania Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, lansează Black Days, o nouă abordare a campaniilor clasice de Black Friday. Aceasta va avea loc în perioada 22 octombrie - 15 noiembrie 2021 și se va desfășura etapizat. Ofertele vor fi adăugate în mai multe episoade, pe categorii de produse. Pe lângă promoțiile ce includ cadouri garantate, Allview a pregătit pentru următoarele etape ale campaniei reduceri de până la 60%.

Primul episod al campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an, vizează categoria de televizoare. Astfel, pentru orice TV achiziționat, Allview va oferi garantat un cadou. Produsele heroes ale acestui prim episod sunt modelele Allview QLED TV și noua serie de Smart TV-uri ePlay7100, ambele categorii fiind disponibile în trei variante de diagonală: 43, 50 și 65 inch. În această primă fază, clienții ce vor alege unul dintre aceste modele vor beneficia fie de un cadou, fie de cadou însoțit de discount.

Televizoare la reducere de Black Friday 2021

Prima etapă a ediției din acest an include și alte modele de televizoare Smart (modelele HD, Full HD, 4K) prevăzute cu sistem de operare Android TVTM și Google Assistant integrat, încadrate în noua clasă energetică E și care beneficiază de un consum redus de energie, dar și modele de televizoare clasice, care se diferențiază printr-un design modern fără margini, calitate superioară a imaginii și integrarea celor mai noi tehnologii și standarde.

Următoarele episoade ale campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an, vor include și celelalte categorii de produse din portofoliul companiei: smartphone-uri, laptopuri, tablete și smart device-uri, pentru care Allview a pregătit reduceri de până la 60%.

Retail jobs

Flagship-ul acestui an, smartphone-ul Soul X8 PRO, va face și el parte din ediția acestui an. Acesta reprezintă primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Penta Camera înglobat, care integrează un sistem ce permite controlul telefonului fără atingere, în limba română, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 22 octombrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro.

Peste 5.000 de produse Allview în campania de Black Friday

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 5.000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de aproximativ 10 milioane de euro și reduceri totale de aproximativ 3 milioane de euro.

Allview este o companie cu capital integral românesc, fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi.

Citeste si:
Viitor Plus lansează o campanie de informare despre reciclarea din București

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Allview: reducerile la televizoare încep din luna octombrie și continuă în noiembrie cu celelalte produse