Lectură de 2 minute

09 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Reduceri la cărți de Black Friday: discounturi la Librex la titluri precum „Ecuația iubirii” sau „Harry și Meghan. Drumul spre libertate”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Librex, unul dintre jucătorii din piața locală de carte, organizează campania de Black Friday în perioada 12 – 14 noiembrie și estimează venituri cu 50% mai mari, fiind pregătite reduceri de până la 90% pentru 1 milion de cărți.

Librex anticipează un volum de peste 400.000 de cărți vândute și venituri în creștere cu 50% comparativ cu ediția Black Friday de anul trecut. Categoriile pe care compania le așteaptă să performeze cel mai bine sunt cărțile pentru adolescenți și cele pentru copii.

Termenul de livrare garantat de către companie este de trei zile de la plasarea comenzii, motiv pentru care Librex a dublat numărul angajaților din depozit special pentru acest eveniment.

În ceea ce privește obiceiurile de achiziție, Librex așteaptă cifre asemănătoare celor de anul trecut – aproximativ 60% dintre comenzi vor fi achitate cu cardul, iar 86% dintre ele vor veni de pe dispozitivele mobile.

„Din respect pentru cititori, prețurile cărților de pe site-ul Librex se duc exclusiv în jos oricând anunțăm campanii de reduceri, nu doar de Black Friday. Cred că piața de e-commerce va crește și mai mult decât o face în fiecare an atunci când toți retailerii vor oferi reduceri reale, indiferent de nișa în care activează și indiferent de context”, a declarat Ionuț Radu, fondator Librex.ro.

Cărțile la reducere de Black Friday

Printre cărțile populare care vor beneficia de reduceri consistente se numără „Freud. În vremea lui și a noastră”, de Élisabeth Roudinesco – 6.88 lei, „Lanțul de aur” (Besteller New York Times), de Cassandra Clare – 29.99 lei, „Ecuația iubirii” (Premiul Goodreads pentru cel mai bun roman de dragoste), de Helen Hoang – 16.68 lei, „Cele treisprezece motive“ (Besteller New York Times pentru adolescenți), de Jay Asher – 8.75 lei, „Pachet Colorici. Set 10 cărți” – 17.98 lei.

Cartea cu cel mai mic preț în urma reducerii va fi „Ioana”, de Anton Holban – 2.48 lei.

Cartea cu cea mai bună ofertă va fi „Harry și Meghan. Drumul spre libertate” – 19.50 lei, după o reducere procentuală de 70%.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Și Libris va oferi reduceri la Black Friday la cărți vineri, 12 noiembrie, campania fiind disponibilă timp de 24 de ore. Retailerul a pregătit o zi de reduceri până la 90% pentru peste 220.000 de titluri în limba română și engleză.

Fondat în 2010 din pasiune pentru cărți și cititori, Librex.ro este cea mai dinamică librarie online, 100% românească, cu o creștere spectaculoasă în ultimii ani și care își propune dublarea business-ului în fiecare an.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri la cărți de Black Friday: discounturi la Librex la titluri precum „Ecuația iubirii” sau „Harry și Meghan. Drumul spre libertate”