Lectură de 2 minute

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Tohani începe campania de Black Friday și oferă Fetească Neagră și vinuri rose la pachet de 1+1

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Tohani pregătește pentru Black Friday o ofertă specială la vinuri create cu Fetească Neagră și alte soiuri, precum vinurile rose. Campania începe pe 12 noiembrie, pe canalul online de vânzare al Tohani România, https://www.tohaniromania.com/shop/, unde vor fi disponibile reduceri de 50% la vinuri, sub forma unor pachete 1+1 gratuit.

Sunt incluse în campanie vinurile ce conțin soiul special al producătorului, Fetească Neagră, sub etichetele Moșia de la Tohani, Moșia Special Reserve, respectiv Princiar. Vor beneficia de ofertă 1+1 gratuit și vinurile rose ale etichetelor menționate, respectiv Moșia de la Tohani, Moșia Special Reserve și Princiar.

,,De la debutul pandemiei, numărul clienților care aleg să achiziționeze vin direct de pe site-ul nostru este într-o creștere constantă, mai ales că tot mai mulți clienți ne și calcă pragul, luând contact direct cu povestea vinului desăvârșit pe podgoria Tohani. Prin urmare încercăm să le oferim periodic oferte speciale, iar acest eveniment nu face excepție, iar cum Feteasca Neagră este printre cele mai apreciate soiuri românești, ne așteptăm ca de acest Black Friday să ajungă în tot mai multe case ale românilor'', a precizat Virgil Mândru, CEO Tohani România.

În 2020, Tohani România a depășit pragul de un milion de sticle de Fetească Neagră îmbuteliate. Producția de struguri din această toamnă aduce vești bune pentru soiul românesc, cantitatea strugurilor de calitate recoltați fiind cu peste 20% superioară celei de anul trecut.

În ultimii ani, Tohani România a investit peste șase milioane de euro în podgoria de Fetească Neagră, linia de vinificație dedicată și susținerea vinurilor produse din acest soi - prin marketing local și prezență internațională.

Vara aceasta, Tohani a inaugurat un nou complex de cazare, ajungând la o capacitate de acomodare a 40 de turiști. Investiția a inclus recondiționarea conacului regal și s-a ridicat la peste 5 milioane de euro. Recent a fost demarată cea de-a doua fază a investiției în enoturism, cu o valoare de 1 milion de euro.

Citeste si:
Ce vinuri punem pe masa de Paște? Marinela Ardelean: Spumantul merge de la aperitiv până la încheierea mesei
Ce vinuri punem pe masa de Paște? Marinela Ardelean: Spumantul merge de la aperitiv până la încheierea mesei
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tohani începe campania de Black Friday și oferă Fetească Neagră și vinuri rose la pachet de 1+1