Lectură de un minut

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Buchete și aranjamente florale reduse de Black Friday. Floria.ro începe campania pe 12 noiembrie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Floria.ro începe campania de Black Friday și oferă reduceri de 10% pentru întreg portofoliul de produse, buchete și aranjamente florale, dar și un discount de 40% pentru o selecție de buchete flori de top. Florile comandate pe Floria.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii. Livrarea este gratuită în peste 100 de localități din România. 

,,Chiar dacă de Black Friday nu florile sunt în prim plan când se alcătuiesc listele de cumpărături, în fiecare an am avut comenzi speciale care au fost livrate ulterior. La plasarea comenzii, clienții Floria.ro au posibilitatea să selecteze data livrării, iar unii comandă chiar și cu două luni în avans. Prin urmare, anul acesta am pregătit reduceri de 40% la mai multe buchete spectaculoase, care în mod obișnuit au prețuri cuprinse între 300 și 500 de lei'', a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Floria.ro (parte din grupul Floria care operează și o rețea de florării în mai multe locații) a aniversat 11 ani de prezență pe piața din România, perioadă în care au fost făcute sute de mii de comenzi din toate județele din țară, dar și din afară, pentru că florăria online livrează în 51 de țări, iar cei mai mulți clienți vin din toate țările cu comunități mari de români: Italia, Spania și Marea Britanie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buchete și aranjamente florale reduse de Black Friday. Floria.ro începe campania pe 12 noiembrie