Lectură de 2 minute

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Komoder deschide un nou showroom la București și începe campania de Black Friday

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul român Komoder, producător de fotolii de masaj, a inaugurat recent la București un nou showroom, în zona Cotroceni, în locul fostei Ambasade a Mexicului, pe strada Dr. Louis Pasteur 22. Investiția, în valoare de 100.000 de euro, a cuprins intervenții minimale în arhitectura și designul interior al casei.

Showroom-ul se desfășoară pe o suprafață de 300 de metri pătrați, pe două niveluri, iar clienții pot descoperi toate cele 25 de produse ale Komoder, atât gama pentru acasă, dar și soluțiile pentru corporate sau zona comercială. Fotoliile de masaj se pot testa și în regim contra cost de tip sesiune de masaj, fiind și un relax-shop.

În această perioadă, a scăzut mult cererea pentru B2B, însă a crescut zona de B2C, ca urmare directă a faptului că oamenii lucrau de acasă.

Reduceri la fotolii de masaj

Pentru Black Friday 2021, Komoder a pregătit o serie de discount-uri cuprinse între 900 și 7.500 lei pentru cei interesați de achiziția unui fotoliu terapeutic și estimează vânzări de peste un milion de euro pentru această perioadă de promoții.

„Reduceri considerabile vor fi în primul rând la fotoliile din gama high-tech pentru că țintim anumiți clienți care vor să facă o astfel de investiție, însă nu neglijăm nici produsele din gama medie și start”, a adăugat Adrian Rus.

Komoder vinde produsele în rețeaua proprie de magazine, dar și online pe www.komoder.ro, cu o medie de 10-15 comenzi zilnic, iar cel mai bine vândut produs ajunge la 9.500 de lei. Astfel, retailerul ajunge la 200-300 de unități vândute lunar.

Afaceri în creștere pentru Komoder

Compania a ajuns la o cifră de afaceri de cinci milioane de euro în 2020, fiind aproape dublată comparativ cu 2019. Retailerul de fotolii de masaj și-a dublat numărul de angajați de la 30 în 2019 la 60 în 2021. Flota proprie de transport a produselor numără în acest moment 15 mașini.

Înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, Komoder are în prezent cinci showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Compania deține showroom-uri și în afara țării, în orașe precum: Barcelona, Londra, Rotterdam, Milano, Lyon, Budapesta și în Pécs (Ungaria) și Sofia.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Komoder deschide un nou showroom la București și începe campania de Black Friday