Lectură de un minut

07 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Sephora începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie. Cât timp sunt valabile reducerile și ce produse intră la promoție

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

De Black Friday 2021, Sephora oferă reduceri pentru o selecție de branduri de machiaj, produse de îngrijire a pielii și parfumuri. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile. Printre brandurile care au produse la reducere de Black Friday la Sephora sunt Fenty, Charlotte Tilbury, Tarte și Lancôme.

Reduceri sunt și la paletele de farduri de pleoape Anastasia Beverly Hills si Huda Beauty, dar și la fonduri de ten și rujuri, iar printre branduri se numără Too Faced și Fenty Beauty, dar și produsele și accesoriile din categoria Sephora Collection. Clienții pot găsi reduceri și la pensule de machiaj, corector, iluminator, fard de obraz sau luciu de buze, precum și la demachiante și loțiuni.

În plus, clienții pot beneficia de reduceri la Sephora și de Cyber Monday 2021, eveniment promoțional care va avea loc după campania de Black Friday.

Anul trecut, Black Friday la Sephora a început pe data de 27 noiembrie 2020 și au urmat trei zile de promoții și reduceri, până pe 30 noiembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sephora începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie. Cât timp sunt valabile reducerile și ce produse intră la promoție