Lectură de 3 minute

01 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday 2021 la cosmetice: Esteto.ro începe campania de reduceri. Discounturi de până la 50% la aproape 30.000 de produse

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Esteto.ro, unul dintre magazinele online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, intră luni, 1 noiembrie, în campania de reduceri Black Friday 2021, oferind discounturi de până la 50% la aproape 30.000 de produse. La acestea se adaugă alte câteva zeci de mii de produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și saloane, cărți, produse pentru copii, home & deco și fashion, listate pe platforma Esteto Marketplace.

Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

Cel mai important eveniment de shopping din 2021 va fi desfășurat de Esteto.ro în perioada 1 - 14 noiembrie. Simultan, mall-ul online pentru femei va derula o campanie similară în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România.

Vânzări în creștere de Black Friday

În România, Esteto.ro estimează o creștere de 50% a vânzărilor în Black Friday 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

„Așteptăm cel mai mare Black Friday de până acum pe Esteto.ro, pe fondul unui interes crescut pentru cumpărături online, ce s-a accentuat în ultimii aproape doi ani și a determinat o schimbare importantă în comportamentul de consum al clienților, care au înțeles că își pot face cumpărăturile mult mai simplu și în siguranță de la mall-ul online.

Pentru a susține cererea în luna noiembrie și a oferi prețuri competitive, ne-am pregătit cu stocuri suficiente pentru toate categoriile și produsele bestseller, unde avem stocuri și de 2.000 bucăți/produs, și am investit în optimizarea fluxurilor logistice, crescând inclusiv echipa”, spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

Prețurile pe care le oferă Esteto.ro în campania de Black Friday din acest an au fost negociate încă din vară, anunță retailerul. Astfel, clienții Esteto.ro vor putea cumpăra, cu reduceri de până la 25%, produse ale unor branduri premium, precum Alfaparf, Subrina, Farmavita, Beautyfor, Revlon sau Fanola.

Cadou la comanda de Black Friday 2021

În plus față de discounturile afișate, clienții care plasează comenzi de minimum 200 de lei în categoriile îngrijirea părului, hair styling, vopsea de păr și oxidant se înscriu automat într-o campanie specială cu premii de peste 56.000 de euro și vor primi cadou un produs extra în valoare de 48 de lei (șampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml).

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru

Pentru comenzile a căror valoare depășește 350 de lei, pe lângă reducerea deja aplicată de Black Friday și transport gratuit, clienții primesc un cadou în valoare de 99 de lei (un șampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1.000 ml).

Esteto.ro este un magazin online pentru femei care comercializează peste 520.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, home & deco și fashion) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 400 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, iar magazinul online are acum prezență regională, în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creștere cu 74% față de anul anterior.

Sursa foto: Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2021 la cosmetice: Esteto.ro începe campania de reduceri. Discounturi de până la 50% la aproape 30.000 de produse