Lectură de 3 minute

03 Dec 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un nou magazin în Satu Mare și ajunge la 94 de unități în România

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Satu Mare. Este cea de-a doua locație JYSK din oraș și magazinul cu numărul 94 din România.

JYSK Satu Mare Centru va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00. Magazinul este amplasat în Piața Romană nr. 7, Satu Mare, și are o suprafață totală de 1220 mp.

“În ultima perioadă am fost foarte activi din punct de vedere al expansiunii. Este cea de-a treia săptămână consecutivă în care deschidem un nou magazin, după deschiderile din Turda, respectiv Călărași. Satu Mare este cel de-al doilea oraș în care am deschis un magazin JYSK în urmă cu mai bine de 10 ani, iar locuitorii de aici ne cunosc de foarte mult timp. Noul magazin din Satu Mare este amplasat chiar în centrul orașului, ceea ce îl face accesibil pentru locuitorii din toate zonele. Cu ocazia inaugurării celui de-al doilea magazin din Satu Mare am pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi active timp de o săptămână. Ne dorim ca un număr cât mai mare de sătmăreni să beneficieze de ofertele de deschidere, de aceea campania de deschidere este valabilă în ambele magazine JYSK din oraș.”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK din Satu Mare, aflate în Piața Romană nr. 7, respectiv Drum Carei nr. 77-79, în perioada 3 – 9 decembrie 2020.

Peste 2000 de produse sunt incluse în oferta de deschidere a retailerului, printre care o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și cearșafuri, prosoape, draperii și decorațiuni. Reducerile ajung până la 75%.

În campania de deschidere sunt incluse și produsele din noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun, care au reduceri de până la 65%. Colecția include produse în stil scandinav, inspirate de natură și de tradițiile de iarnă. Clienții vor găsi în magazin tot ce au nevoie pentru un Crăciun hygge acasă: figurine de pluș haioase, precum moși, elfi, spiriduși, reni, copii și oameni de zăpadă, instalații de lumini, pomi cu lumini, felinare și sfeșnice, decorațiuni pentru brad și pentru casă, precum și o selecție de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine. Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 94 de locații pe plan național. În 2020 JYSK a inaugurat unități în Turda, Bragadiru, Moșnița Nouă din Timiș, Fălticeni, Bucureși în Grand Arena Mall, Lugoj, Bucureștti pe strada Fizicienilor, Timișoara, Cluj-Napoca și Călărași.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un nou magazin în Satu Mare și ajunge la 94 de unități în România