Lectură de 3 minute

06 Aug 2020 - Știri și Noutăți

JYSK inaugurează un nou magazin în Fălticeni și ajunge la 89 de magazine în România

Andra Imbrea

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și inaugurează un nou magazin în Fălticeni, în strada Plugari, FN. Cu o suprafață totală de 1327 m2, JYSK Fălticeni este cel de-al 89-lea magazin pe care JYSK în deschide în România.

“Expansiunea este parte din ADN-ul JYSK încă de la înființarea companiei noastre, în 1979. Ne dorim să fim cel mai răspândit lanț de retail, iar planurile noastre de expansiune continuă, chiar dacă trecem printr-o perioadă neobișnuită. În luna august avem planificate trei deschideri noi de magazine, prima fiind pe 6 august, când inaugurăm JYSK Fălticeni. Pentru JYSK, fiecare deschidere este un motiv de sărbătoare. Având în vedere perioada prin care trecem însă, vom marca deschiderea printr-o săptămână de oferte excelente, în locul unui eveniment de deschidere. Clienții din Fălticeni care doresc să ne cunoască și să se bucure de ofertele noastre speciale de deschidere o pot face timp de o săptămână. Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea noului coronavirus și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin. ”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

În oferta specială de deschidere valabilă în magazinul JYSK Fălticeni sunt incluse reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior, prosoape, perne, plăpumi, saltele și saltele superioare, lenjerii de pat, corpuri de iluminat și obiecte decorative. Oferta specială de deschidere este valabilă între 6 și 12 august 2020.

JYSK Fălticeni va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Citeste si:
cora a lansat cora Pro, serviciu de comenzi pentru companii

Clienții care vor vizita magazinul JYSK Fălticeni vor găsi aici și noua colecție de textile pentru casă, care a ajuns în toate magazinele JYSK și care include perne decorative, pături și covoare. Acestea au un design inspirat de cele trei trenduri ale toamnei 2020: Earthern Luxe, Vision și Legacy Lounge. Noua colecție include covorul SANDELTRE din bumbac și iută, cu aspect natural, rustic, covorul SOLROS țesut din bumbac 100%, pătura NATTLILJA realizată dintr-un material moale, cu lână, și perna deco multicoloră KAPRIFOL, cu un aspect vesel și plin de culoare.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 89 de magazine în România.

Citeste si:
METRO lansează platforma digitală DISH, în sprijinul afacerilor din HoReCa
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK inaugurează un nou magazin în Fălticeni și ajunge la 89 de magazine în România