Lectură de 2 minute

25 Nov 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un nou magazin în Călărași și ajunge la 93 de unități în România

Angela Alexandru

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 93-lea magazin din România la Călărași. Noul magazin este amplasat pe Str. Eroilor, nr. 49, lângă Kaufland, și are o suprafață totală de 1300 metri pătrați.

JYSK Călărași va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Ca și în cazul altor companii, JYSK a avut multe provocări anul acesta. Este însă important pentru noi să investim în viitor, să ne continuăm planurile de expansiune și să fim prezenți în cât mai multe orașe din țară cu magazine fizice. După ce, săptămâna trecută, am deschis un magazin în Turda, acum JYSK ajunge în Călărași, unul dintre orașele importante din sudul țării. Pentru a marca deschiderea, am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu reduceri de ajung până la 75% la articole din mai multe categorii de produse. Fie că sunt în căutare de mobilier nou pentru interior, de saltele, plăpumi, lenjerii sau decorațiuni și cadouri pentru Crăciun, este un moment foarte bun pentru locuitorii din Călărași să ne viziteze și să ne cunoască”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Călărași, în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2020. Peste 2000 de produse sunt incluse în oferta de deschidere a retailerului, inclusiv produsele din noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun.

Colecția include produse în stil scandinav, inspirate de natură și de tradițiile de iarnă. Clienții vor găsi în magazin figurine de pluș haioase, precum moși, elfi, spiriduși, reni, copii și oameni de zăpadă, instalații de lumini, pomi cu lumini, felinare și sfeșnice, decorațiuni pentru brad și pentru casă, precum și o selecție de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii.

Citeste si:
Amnistia fiscală 3.0 – noi facilități acordate contribuabililor, alte incertitudini

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, iar rețeaua numără în prezent 93 de magazine la nivel național.

În 2020 JYSK a mai inaugurat unități în Turda, Bragadiru, Moșnița Nouă din Timiș, Fălticeni, Bucureși în Grand Arena Mall, Lugoj, București pe strada Fizicienilor, Timișoara și Cluj-Napoca.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un nou magazin în Călărași și ajunge la 93 de unități în România