Lectură de 2 minute

19 Nov 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide cel de-al 92-lea magazin din România la Turda

Andra Imbrea

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 92-lea magazin din România, în Turda. Noul magazin este amplasat pe strada Câmpiei nr. 131, Turda, în complexul comercial Nova Shopping Park, și are o suprafață totală de 1200 mp.

“Noul magazin are o amplasare foarte bună, între două orașe importante, Turda și Câmpia Turzii, ceea ce îl face accesibil pentru locuitorii din ambele localități. În ultimii ani am primit numeroase mesaje de la clienții din zonă, în care ne transmiteau că își doresc un magazin aici, iar acum a venit momentul să fim mai aproape de ei. Cu ocazia inaugurării am pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile timp de o săptămână, astfel încât clienții să ne poată vizita în condiții de siguranță și pentru a evita cozile. Cele mai mari reduceri ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse peste 2.000 de articole, inclusiv cel mai bine vândute produse din categorii precum mobilier de interior, saltele, perne, plăpumi, lenjerii de pat și decorațiuni pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Turda, în perioada 19 – 25 noiembrie 2020. JYSK Turda va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

În noul magazin este prezentă și colecția de decorațiuni și accesorii de Crăciun pe care JYSK a pregătit-o pentru anul 2020. Anul acestea noutatea este reprezentată de elementele naturale, care includ modele imprimate pe pernele deco și materiale naturale, pentru o parte dintre produse. În contrast cu articolele inspirate de natură, am inclus produse aurii strălucitoare, produse cu sclipici discret, precum și sticlă și alamă. Produsele din noua colecție urmează două trenduri: Cozy Tradition și Glacial Escape. Colecția include și foarte multe perne sau pături care pot fi folosite pe tot parcursul anului, pentru că sunt în spiritul iernii, dar au un design ce poate fi integrat în locuință oricând.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine.

Citeste si:
Grupul Aaylex, producătorul Cocorico, a înregistrat afaceri de aproape 160 de milioane de lei, în primele 3 luni din 2021

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 91 de magazine în România.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide cel de-al 92-lea magazin din România la Turda