Lectură de 2 minute

12 Aug 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide cel de-al 90-lea magazin din România în Moșnița Nouă, județul Timiș

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier È™i produse pentru casă, inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România pe 13 august 2020, la MoÈ™niÈ›a Nouă, lângă TimiÈ™oara. Cu o suprafață totală de 1.335 m2, magazinul JYSK din MoÈ™niÈ›a Nouă se află pe strada Principală nr. 2, È™i va deservi atât clienÈ›ii din localitate, cât È™i pe cei din sud-vestul TimiÈ™oarei, potrivit unui comunicat de presă.

„Ducem mai departe planurile noastre de expansiune, în ciuda acestei perioade atipice. De câÈ›iva ani ne îndreptăm atenÈ›ia È™i spre oraÈ™ele mici È™i ne dorim să fim prezenÈ›i chiar È™i în oraÈ™e cu mai puÈ›in de 20.000 de locuitori. MoÈ™niÈ›a Nouă devine acum cea mai mică localitate în care inaugurăm un magazin JYSK în România, având puÈ›in peste 6.000 de locuitori. Este însă o zonă cu potenÈ›ial, aÈ™a cum sunt multe localități mici situate in proximitatea marilor municipii. Credem că este important să fim aproape de clienÈ›ii noÈ™tri, deoarece aceÈ™tia caută din ce în ce mai mult magazine în proximitatea locuinÈ›ei lor”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România È™i Bulgaria.

În noul magazin JYSK MoÈ™niÈ›a Nouă clienÈ›ii vor găsi un sortiment variat de produse pentru casă. În perioada 13 – 19 august 2020, cu ocazia deschiderii, vor exista oferte speciale cu reduceri de până la 75% la categorii de produse precum saltele, perne, prosoape, covoraÈ™e de baie, perdele, lenjerii de pat È™i cearceafuri È™i mobilier de interior.

JYSK MoÈ™niÈ›a Nouă va funcÈ›iona de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 È™i duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK mai are trei magazine în TimiÈ™oara.

Pentru că ne apropiem de sezonul de toamnă, în JYSK MoÈ™niÈ›a Nouă va fi prezentă È™i noua colecÈ›ie de mobilier de interior. Printre noutăți se regăsesc produse pentru zona de dining È™i bucătărie.

JYSK este unul dintre cei mai importanÈ›i retaileri de mobilă È™i decoraÈ›iuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operaÈ›iuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajaÈ›i È™i peste 2.900 de magazine. În Germania È™i Austria, grupul îÈ™i desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deÈ›inută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu È™i alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,79 miliarde euro.

Citeste si:
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol

JYSK a intrat pe piaÈ›a din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. ReÈ›eaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  JYSK deschide cel de-al 90-lea magazin din România în MoÈ™niÈ›a Nouă, judeÈ›ul TimiÈ™