Lectură de 2 minute

12 Aug 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide cel de-al 90-lea magazin din România în Moșnița Nouă, județul Timiș

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România pe 13 august 2020, la Moșnița Nouă, lângă Timișoara. Cu o suprafață totală de 1.335 m2, magazinul JYSK din Moșnița Nouă se află pe strada Principală nr. 2, și va deservi atât clienții din localitate, cât și pe cei din sud-vestul Timișoarei, potrivit unui comunicat de presă.

„Ducem mai departe planurile noastre de expansiune, în ciuda acestei perioade atipice. De câțiva ani ne îndreptăm atenția și spre orașele mici și ne dorim să fim prezenți chiar și în orașe cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Moșnița Nouă devine acum cea mai mică localitate în care inaugurăm un magazin JYSK în România, având puțin peste 6.000 de locuitori. Este însă o zonă cu potențial, așa cum sunt multe localități mici situate in proximitatea marilor municipii. Credem că este important să fim aproape de clienții noștri, deoarece aceștia caută din ce în ce mai mult magazine în proximitatea locuinței lor”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

În noul magazin JYSK Moșnița Nouă clienții vor găsi un sortiment variat de produse pentru casă. În perioada 13 – 19 august 2020, cu ocazia deschiderii, vor exista oferte speciale cu reduceri de până la 75% la categorii de produse precum saltele, perne, prosoape, covorașe de baie, perdele, lenjerii de pat și cearceafuri și mobilier de interior.

JYSK Moșnița Nouă va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK mai are trei magazine în Timișoara.

Pentru că ne apropiem de sezonul de toamnă, în JYSK Moșnița Nouă va fi prezentă și noua colecție de mobilier de interior. Printre noutăți se regăsesc produse pentru zona de dining și bucătărie.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2.900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,79 miliarde euro.

Citeste si:
JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2024
JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2024

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide cel de-al 90-lea magazin din România în Moșnița Nouă, județul Timiș