Despre Retail.ro

Retail.ro este un instrument online prin care obtii acces la informatii actualizate permanent privind ofertele disponibile in vecinatatea ta.


Retail.ro este un serviciu InternetCorp, compania care editeaza si Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, 9AM.ro, CashOUT.ro, Kuponiada.ro.

Prin Retail.ro ne propunem sa realizam cea mai ampla / bine documentata harta a retailului traditional din Romania. Poti verifica ultimele cataloage si programul de functionare al retailerilor din orasul tau, poti afla informatii despre lansari de produse sau deschideri de magazine, promotii speciale derulate de retailerii tai favoriti.

Ca este vorba de hypermarketuri si supermarketuri, retele de magazine de proximitate, discounteri si cash&carry, retaileri specializati in electro-IT sau bricolaj, magazine de moda sau frumusete – Retail.ro reprezinta modalitatea cea mai indicata de a avea acces la detaliile si ofertele marilor retele comerciale.

Plasarea oricarei retele comerciale pe harta Retail.ro este gratuita, utilizatorii avand insa acces doar la ofertele partenerilor – solicita aici oferta de parteneriat in cazul in care reprezinti un retailer.