Lectură de un minut

23 Jan 2020 -

JYSK deschide inca un magazin in Cluj

Abonează-te pe  

Pe 23 ianuarie 2020, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK, inaugureaza un nou magazin in Cluj-Napoca, ajungand astfel la 82 de unitati in tara. JYSK Cluj Gheorgheni are o suprafata totala de 1380 mp si se afla pe strada Alexandru Vaida Voevod nr. 59.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Incepem anul cu cea mai asteptata deschidere! Cluj-Napoca este unul dintre primele orase in care am inaugurat un magazin, acum multi ani, pe vremea cand JYSK activa in Romania in sistem franciza. Primul magazin din Cluj, aflat pe Bulevardul Muncii, in nordul orasului, este cel mai performant magazin JYSK din tara din punct de vedere al vanzarilor. Planuim de mult timp sa ne extindem reteaua de magazine cu o a doua unitate in Cluj si ne bucuram ca am gasit in sfarsit un spatiu potrivit conceptului nostru de magazine. Sarbatorim, asa cum ne-am obisnuit, cu oferte foarte bune, iar de data aceasta plusam si vom avea oferte speciale de deschidere in ambele magazine din Cluj! Asadar, pentru saptamana deschiderii, intre 23 si 29 ianuarie, vom avea oferte speciale cu reduceri de pana la 75% atat in vechiul magazin din Bulevardul Muncii, cat si in noul magazin din cartierul Gheorgheni”.

JYSK Cluj Gheorgheni va fi inaugurat pe 23 ianuarie, de la ora 08.00. Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana duminica intre orele 10.00 – 20.00.

“Suntem bucurosi ca a venit momentul deschiderii si asteptam cu mult entuziasm ziua de 23 ianuarie! Clujenilor le plac produsele noastre, lucru dovedit de vanzarile foarte bune inregistrate de magazinul pe care il aveam deja in oras. Ii asteptam pe cei care doresc sa isi amenajeze sau redecoreze casa in magazin, pentru ca acum au ocazia sa isi indeplineasca planurile cu niste costuri mai mici”, a declarat Ana Maria Ecaterina Nilos, Director de magazin JYSK Cluj Gheorgheni.
Clientii pot gasi mai multe informatii despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Cluj . Oferta completa cu toata gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  JYSK deschide inca un magazin in Cluj