Lectură de 2 minute

18 Feb 2020 - Știri și Noutăți

JYSK Romania inaugureaza inca doua magazine

Abonează-te pe  

JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, inaugureaza doua magazine noi in Romania pe 20 februarie 2020, un magazin in Bucuresti si unul in Timisoara. 

Odata cu inaugurarea celor doua magazine, JYSK ajunge la 84 de unitati in Romania.

  • noul magazin JYSK din Bucuresti se afla pe Strada Fizicienilor nr 15b, sector 3, si are o suprafata totala de 1580 m2. In Bucuresti, compania JYSK mai are opt magazine, iar in apropierea Capitalei a deschis recent inca doua unitati, in Afumati si Balotesti. Dupa ziua inaugurari, magazinul JYSK Bucuresti Fizicienilor va fi deschis in fiecare zi, de luni pana sambata, intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 18.00.
  • noul magazin JYSK din Timisoara este amplasat pe Calea Buziasului Nr. 11, Timisoara, si are o suprafata totala de 1400 m2. Va fi cel de-al treilea magazin JYSK din Timisoara. Dupa ziua inaugurari, magazinul va fi deschis in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10.00 – 20.00.
Pe 20 februarie adaugam doua magazine noi in portofoliul JYSK si ne bucuram ca, astfel, vom fi mai aproape de clientii nostri. In Bucuresti, magazinul din Strada Fizicienilor are o pozitionare foarte buna, in locul fostului magazin Lidl, fiind usor de accesat de clientii din cartierele Dristor si Titan si nu numai. In Timisoara, aveam pana acum magazine nordul si in sudul orasului, iar acum ne extindem intr-o zona noua, Buzias. Pentru cele doua deschideri am pregatit evenimente speciale, cu multe surprize pentru clienti si cu oferte speciale de deschidere la peste 1500 de produse”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria.
Cele doua evenimente de deschidere vor avea loc joi, pe 20 februarie, de la ora 08.00. Atat in magazinul JYSK Bucuresti Fizicienilor, cat si in JYSK Timisoara Buzias, clientii sunt asteptati la un eveniment special cu o multime de surprize, muzica, oferte de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti din fiecare magazin care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania inaugureaza inca doua magazine