Lectură de 2 minute

28 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Irinel Popescu este noul director de franciză al Metro România, de la 1 octombrie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Metro România anunță că începând cu data de 1 octombrie 2021, directorul de retail, Irinel Popescu, va deveni noul director de franciză al Metro, o funcție nou înființată. În noul său rol, Popescu se va ocupa de creșterea rețelei de franciză și a afacerilor clienților revânzători.

Irinel Popescu și-a început cariera în 2001 în Metro România – magazinul Craiova, iar în perioada 2006 – 2011 a continuat în Metro Group, ca director de magazin la real - Hypermarket România. Din 2011, Popescu a urmat o carieră internațională la Tesco Ungaria, unde a ocupat poziția de director regional, coordonând diverse formate de magazine: hyper, super și proximitate.

Din 2016, când s-a alăturat din nou echipei Metro România, Irinel Popescu a dezvoltat conceptul de franciză La Doi Pași care depășește azi 1.600 de magazine la nivel național. Inițial, el a ocupat funcția de manager de vânzări în retail și a fost promovat în 2020 ca director retail.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

2.000 de magazine La Doi Pași în 2023

După ce a atins anul trecut peste 1.400 de magazine distribuite la nivel național, rețeaua de francize LaDoiPași a depășit 1.600 de unități anul acesta și rămâne la obiectivul setat pentru anul 2023, de a număra 2.000 de magazine de proximitate sub umbrela francizei dezvoltate de Metro Cash & Carry România.

În 2020, afacerile Metro au crescut, ajunând la 6,1 miliarde de lei, dar pandemia și impactul asupra HoReCa au afectat profitul companiei, care s-a diminuat în 2020 față de anul anterior. Număr de angajați a crescut ușor.

Metro este o companie care activează pe piața de comerț cu ridicata, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Citeste si:
METRO lansează a patra ediție a programului ”România: Ghid de turism”: 280 de recomandări de cazare și restaurante
METRO lansează a patra ediție a programului ”România: Ghid de turism”: 280 de recomandări de cazare și restaurante
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Irinel Popescu este noul director de franciză al Metro România, de la 1 octombrie