Lectură de 3 minute

12 Apr 2024 - Interviuri și Analize

Răzvan Rusu organizează un târg de Paște la Idicel Pădure. Ce surprize a pregătit producătorul 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Răzvan Idicel va deschide pentru prima dată porțile fabricii din Idicel Pădure, unde va organiza un târg special de Paște pe data de 20 aprilie, între orele 11:00 și 16:00. Producătorul va amenaja și un stand, pentru cei care doresc să achiziționeze zacusc[ sau dulcețurile produse în fabrica de la Idicel Pădure. De asemenea, antreprenorul a pregătit zeci de alte surprize dulci pentru cei mici și pentru cei mari. 

 

Sursa foto: Razvan Idicel

„Pentru prima dată, avem bucuria să ne deschidem porțile la fabrica noastră din Idicel Pădure. Unde vă invităm împreună cu familia și prietenii să aveți parte de o zi de sâmbătă relaxantă alături de oamenii dragi și să te conectezi cu natura, locul în care respiri un aer curat și deguști preparatele noastre tradiționale direct de la fabrica”, se arată în anunțul de pe pagina oficială de Facebook.

Ce activități a pregătit pentru copii:

  • Vânătoare de ouă din ciocolată,
  • Pictură pe față,
  • Concurs de colorat,
  • Lucru manual.

Bunatati pentru cei mari:

Cei mari, pe lânga timpul de calitate petrecut cu familia, și pe lângă activitățile pe care le-au pregătit cei de la fabrică pentru ei, se pot delecta cu clătite gustoase umplute cu dulceața preferată, cu ciocolată de specialitate, cafea de specialitate preparată de un barista. De asemenea, va avea loc și o degustare de vinuri.

Produsele precum zacusca făcută la ceaun pe foc de lemne, salata de vinete, varietatea de dulcețuri, dar și noile praline de ciocolată artizanală branduite Manufactura de Ciocolată Răzvan, vor putea fi achiziționate la standul special amenajat pentru vizitatori.

„Este primul nostru eveniment de aici, de la fabrică, și este dedicat tuturor oamenilor, in special celor din zona noastră. Mi-am dat seama că la nivel local nu ne cunosc oamenii, sau dacă află despre noi nu știu de unde să ne cumpere produsele. Așa că am hotărât să-i chemăm pe oameni, aici, la fabrică, să vadă ce facem noi. E atâta frumusețe în satul acesta, că e păcat să nu vină și alții să se bucure de ea”, a declarat Răzvan Rusu pentru retail.ro.

În 2021, Răzvan Rusu anunța o investiție de 800.000 de euro, bani obținuți printr-un credit de investiții, în extinderea capacităților de producție și mărirea echipei. Însă inflația și războiul din vecinătate a împiedicat evoluția proiectului, fiind amânat pentru anul următor.

Citeste si:
Cel mai mare târg de produse artizanale gourmet. Când și unde va avea loc 
Cel mai mare târg de produse artizanale gourmet. Când și unde va avea loc 

Pe de altă parte, nici planurile de extindere nu au ieșit precum plănuia, întrucât investiția în noua unitate de producție s-a ridicat la 1,2 milioane de euro. Oficial, în luna mai va începe construcția noii unități de producție.

Produsele marca Răzvan Idicel sunt comercializate în aproape toată țara. Din primul an, au fost comercializate de Mega Image sub marca proprie „Gusturi Românești”.

Între timp, s-au alăturat și alți retaileri mari, precum Carrefour și Kaufland, dar și retaileri mai mici, precum OTOTO sau alte magazine de proximitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Răzvan Rusu organizează un târg de Paște la Idicel Pădure. Ce surprize a pregătit producătorul