Lectură de 3 minute

06 Apr 2023 - Interviuri și Analize

Cozonaci de Paște. Listă cu locurile de unde poți comanda 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Pe lângă drob, pască și friptură de miel, cozonacul este, de asemenea, un element de bază în tradiția creștin-ortodoxă, fiind nelipsit de pe mesele românilor în ziua de Paște. Pentru cei care își doresc să petreacă mai mult timp de calitate cu familia sau nu au timp pentru gătit, iată câteva locuri de unde poate fi comandat acest deliciu culinar al bucătăriei românești. 

 

Sursa foto: Angeline Cake Boutique

Băcănia Șerban

Un cozonac de 900 de grame, însiropat cu vinars și umplut cu nucă și stafide, costă 59 de lei la Băcănia lui Șerban. Pentru cei care preferă cozonacul tradițional, cu nucă și stafide, tot de aici poate fi comandat cu 38 de lei, iar pasca poate fi achiziționată la prețul de 65 de lei/kg.

Cofetăria Casandra

Pasca este preparată din aluat special, umplută cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă și stafide. Cozonacul este bine aromat, preparat cu nucă, zahăr, ouă, făină, stafide și cacao.

Comenzile pot fi făcute chiar în Cofetaria Casandra, pe B-dul. Magheru nr. 32-36, Bucureşti, (în apropiere de Piața Romana), online sau telefonic.

Prețul standard - afișat pe site - la aceste produse este de 89 de lei. Iar prețul pachetelor de trei cozonaci sau combinația de pască și cozonaci, variază între 237 de lei și 356 de lei.

De asemenea, comerciantul îndeamnă doritorii să comande în avans produsele, până pe data de 14 aprilie 2023.

Citeste si:
De la însoțitor de bord la cofetar. Monica Pușcoiu, Almond Cake: Discriminarea se vede în ochii bărbaților sexiști, m-am obișnuit cu ea
De la însoțitor de bord la cofetar. Monica Pușcoiu, Almond Cake: Discriminarea se vede în ochii bărbaților sexiști, m-am obișnuit cu ea

The Cozonaci by FuelBox

The Cozonaci frământă acest preparat pentru toate gusturile, având o ofertă variată de cozonaci. Comenzile pot fi făcute online, dar și telefonic.

  • The LowCarbcostă 120 de lei și conține fibre de bambus, tărâțe de psylium, făină de migdale, praf de copt, gumă guar, ou, unt, chefir, drojdie uscată activă.
  • The Granny” poate fi achiziționat la prețul de 85 de lei. Este elaborat după rețeta tradițională.
  • The Sweet Granny”, este preparat după aceeași rețetă clasică, însă într-o variantă mai dulce, umplut cu nutella. Poate fi comandat la prețul de 105 lei.
  • The Cognac" este ideal pentru cei care preferă cozonacii insiropați cu alcool și poate fi comandat la prețul de 105 lei.

Plain Plaisir - Cozonac Enchanté

Cozonacul Enchanté de la Plain Plaisir costă 110 lei. Acesta este preparat cu un aluat clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, conține umplutură în proporție de 45% și este împletit cu o tehnică franțuzească.

Ana Pan - Cozonaci și pască

Ana Pan pregătește cozonaci tradiționali pentru Paște și face livrări acasă (gratuit pentru comenzi de peste 130 de lei), iar oferta include și pască. Cozonacii se vând la bucată, iar prețul depinde de umplutură. În principiu, aceștia au un kilogram, iar prețurile pot varia de la 65 de lei până la 99 de lei. De asemenea, pasca poate fi achiziționată la prețul de 85 de lei.

Biobucovina - cozonaci moldovenești

La Biobucovina poți comanda cozonaci moldovenești, cu aluat opărit și umplutură de nucă sau umplutuți cu cacao, nucă și rahat. Comenzile pentru cozonac şi pască pot fi preluate de pe strada D. I. Mendeleev nr. 14 (Piața Amzei) sau la nr. de telefon 0755 497 525.

Aceste produse sunt comercializate la prețul de 70 de lei/kg.

Angeline Cake Boutique - Cozonac tradițional cu nucă

Angeline Cake Boutique elaborează la comandă cozonac artizanal cu nucă şi cacao la prețul de 70 de lei. De asemenea, pasca cu brânză dulce și stafide costă 100 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Cozonaci de Paște. Listă cu locurile de unde poți comanda