Lectură de 2 minute

30 Mar 2023 - Interviuri și Analize

Cozonaci de Paște fără zahăr și raw vegani: locuri din care putem comanda

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Anul acesta, vom sărbători Paștele pe data de 16 aprilie. Conform tradiției, cozonacii și pasca vor fi nelipsite de pe mesele românilor. În acest context, există o cerere tot mai ridicată pentru produsele fără zahăr și cu un conținut scăzut de carbohidrați. Iată câteva locuri din care putem comanda cozonaci de Paște fără zahăr și raw vegani.

Sursa foto: Shutterstock

Celesteria.ro - Cozonac și Pască Low Carb

De pe Celesteria.ro poți comanda cozonaci făcuți după o rețetă reinterpretată și cu un aport mai mic de carbohidrați. Aceștia conțin făină de migdale, cacao belgiană, dar și proteine de grâu. Sunt îndulciți cu eritritol și xylitol (stevia), iar prețul de achiziție pornește de la 120 lei/kg.

De asemenea, tot aici poți comanda și Pască, după aceeași rețetă cu conținut scăzut de carbohidrați și extract din frunze de stevia.

LaraSweets.ro - Cozonac Raw Vegan cu nucă

Pentru cei care preferă produsele raw vegane, pe LaraSweets.ro poți găsi o varietate de cozonaci din fulgi de ovăz, curmale, smochine și alte tipuri de ingrediente naturale, îndulciți cu miere.

Prețul de achiziție al unui cozonac raw vegan este de 170 de lei. Tot aici poți găsi și un pachet ofertă de doi cozonaci tradiționali (îndulciți cu stevia) la prețul de 205 lei.

Sweeteria.ro - Cozonac fără zahăr cu nucă și cacao

Sweeteria este un laborator care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali. Aceștia au o varietate de produse, pornind de la mic dejunuri până la gustări rapide și tartinabile.

Cozonacul de casă elaborat de Sweeteria.ro conține făină, ouă, unt, lapte, îndulcitor natural din Stevia. Livrarea are loc în 48 de ore de la inițierea comenzii, iar prețul unui cozonac este de 140 de lei.

Citeste si:
Plafonare alimente pentru încă 60 de zile: lista alimentelor cu preț redus
Plafonare alimente pentru încă 60 de zile: lista alimentelor cu preț redus

Plăcinte Calde.ro - Cozonac cu cacao și nucă îndulcit cu stevia

Pe site-ul PlăcinteCalde.ro poți opta pentru o varietate de deserturi de casă, plăcinte, prăjituri și torturi. Cozonacii îndulciți cu stevia sunt realizați după rețeta clasică, iar prețul unui cozonac este de 85 de lei.

Rawmantic.ro - Panettone vegan cu portocale și cacao

Pe rawmantic.ro clienții pot opta pentru un panettone vegan artizanal. Produsul poate fi consumat și în perioada postului, întrucât nu conține ouă, lapte sau unt.

Acesta este elaborat cu portocală confiată, migdale, ulei de cocos, unt de cacao, stafide, merișor, portocală, lecitină de soia, zahăr de cocos și pudră de cacao. De asemenea, mai conține amaretto, cireșe și migdale. Prețul unui astfel de produs este de 189 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Cozonaci de Paște fără zahăr și raw vegani: locuri din care putem comanda