Lectură de un minut

23 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Massimo Dutti în România. În ce oraș a fost inaugurat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Oltenii au de-acum acces și la unul dintre brandurile premium ale Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa. Este vorba despre cel mai nou magazin Massimo Dutti, inaugurat recent în Promenada Craiova

Sursa foto: Alexandru Florescu/ LinkedIn

Massimo Dutti Craiova s-a deschis pe 17 noiembrie, în cel mai nou mall din oraș, ridicat de către dezvoltatorul NEPI Rockcastle.

Alături de Massimo Dutti, tot în Promenada Craiova, se află și Lefties, brandul cu prețuri mici, parte din Inditex, fiind singurul magazin din întreaga țară.

Noul Lefties Digital Store din Craiova are o suprafață comercială de peste 4.300 metri pătrați, dispusă pe două nivele care găzduiesc colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie - femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși - la cele mai accesibile prețuri.

NEPI Rockcastle, investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est (ECE), a inaugurat, la Craiova, centrul comercial Promenada, în urma unei investiții greenfield de 136 milioane de euro. Aceasta reprezintă cea mai importantă investiție din sectorul de retail comercial din România, din ultimii cinci ani, precum și cea mai mare, ca valoare și dimensiune a proiectului, din ECE, din 2023.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, printre care peste 20 de nume pentru prima dată în oraș. De asemenea, inaugurarea Promenada marchează intrarea oficială pe piața din România și ECE a brandului Lefties, parte a grupului Inditex, una dintre principalele companii internaționale de modă cu prețuri accesibile, originară din Spania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Massimo Dutti în România. În ce oraș a fost inaugurat