Lectură de 4 minute

09 Oct 2023 - Interviuri și Analize

[FOTO] Cum arată Lefties, fratele cu prețuri mici al Zara, inaugurat în Promenada Craiova

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lefties, brandul Grupului Inditex, cu modă la prețuri accesibile pentru întrega familie, își continuă planul de expansiune la nivel internațional și vine în România cu deschiderea primului Digital Store, concomitent cu magazinul său online, pentru a fi accesibil întregii țări. Lefties Digital Store se află în noul centru comercial Promenada Craiova, localizat pe strada Severinului nr. 61. 

Sursa foto: retail.ro/ Lefties

Noul Lefties Digital Store din Craiova are o suprafață comercială de peste 4.300 metri pătrați, dispusă pe două nivele care găzduiesc colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie - femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși - la cele mai accesibile prețuri.

În plus, Lefties Digital Store oferă o experiență de shopping integrat, punând la dispoziția clienților cele mai noi tehnologii. Printre acestea se numără:

  • casele Easy Pay – cu cel mai recent standard mondial în sistemele automatizate de plată.

Să nu vă sperie ideea ”monopolului” caselor self-scan în magazin, deoarece acestea numără produsele pe care le aveți, le scanează singure, iar clienții trebuie doar să le pună pe blatul cu pricina. Următorul pas este plata acestora.

  • cabinele de probă inteligente.

Sunt 17 case de probă numai la parterul magazinului, acestea fiind dotate cu un sistem electronic prin care sunteți anunțat la care trebuie să vă îndreptați.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința produselor pe care le-ați luat și nu vi se potrivesc. În interiorul cabinelor, aveți un spațiu special destinat acestora, mai exact o bandă rulantă unde le puteți așeza. Ele sunt sortate și reașezate la raft ulterior.

Citeste si:
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
  • Turnomatic - un sistem automat care controlează fluxul de acces la casele Easy Pay sau cele mai recente ecrane LED.

Aceste noi funcții sunt combinate cu servicii experiențiale, care reinterpretează conceptele de shopping tradițional, aducându-le într-o altă dimensiune. Printre ele se numără:

  • serviciul de personalizare a articolelor de îmbrăcăminte, unde puteți personaliza aproape orice obiect pe care îl achiziționați.

  • jocurile arcade, cabina antifonată de muzică, zona de chill,

  • case automate pentru retururi, lockerele pentru preluarea instantă a comenzilor online sau stații de colectare pentru articole de îmbrăcăminte donate.

În plus, în curând, Lefties va găzdui și un topogan, pentru a face trecerea de la etaj la parter mai ușoară.

Foto: Spațiul în care va fi montat topoganul

La Lefties Digital Store Craiova mai multe zone tematice găzduiesc colecțiile principale ale brandului, precum cele create în colaborare cu branduri renumite cum ar fi Umbro sau Hummel, gamele pentru Maternitate sau Nou-Născuți și chiar colecția de Papetărie.

Totodată, cea mai recentă colecție NOW setează tendințele must-have ale momentului cum ar fi Y2K, iar colecțiile Back to Office și Tailoring oferă tinute complete pentru birou, Denim on Denim vine cu design-uri reinterpretate în materie de denim și nu în ultimul rând, vasta colecție Sportswear, ce aduce game complete de îmbrăcaminte sportivă din materiale respirabile.


Comenzi online în toată țara

Nu doar locuitorii Craiovei se vor putea bucura de noutățile și tendințele Lefties, ci orice român care dorește să facă cumpărături fără să părăsească confortul propriei case, direct prin lefties.com sau aplicația oficială Lefties.

Lansarea brandului Lefties nu constă doar în deschiderea noului Digital Store din Mall Promenada Craiova, ci și în inaugurarea magazinului online www.lefties.com, prin intermediul căruia se pot comanda online articolele preferate de oriunde din țară.

De asemenea, până pe 5 noiembrie, clienții vor beneficia de o promoție de 10% la toate achizițiile online, folosind codul HOLAROMANIA înainte de plasarea comenzii.

Nu în ultimul rând, reprezentanții Lefties au confirmat deschiderea a încă două magazine în 2024.

Lefties este una dintre principalele companii de modă la prețuri accesibile, care oferă colecții de articole pentru întreaga familie și pentru toate segmentele de vârstă. Selecția de produse este concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor și preferințelor clienților, oferind articole pentru femei, bărbați și copii (inclusiv bebeluși, fete și băieți), precum și propria linie de încălțăminte și accesorii, pentru a deservi un outfit complet pentru întreaga familie. Cu peste 20 de ani de experiență, Lefties operează o platformă integrată de vânzări la nivel global, fiind prezent în mai multe piețe internaționale. Lefties face parte din Grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de retail de modă din lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  [FOTO] Cum arată Lefties, fratele cu prețuri mici al Zara, inaugurat în Promenada Craiova