Lectură de un minut

05 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri de iarnă și la Sephora: ce cosmetice găsim la ofertă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ianuarie este cunoscută drept luna reducerilor, moment în care retailerii se întrec în oferte și discounturi. Și Sephora se alătură valului de reduceri și pune la bătaie cosmetice cu discounturi de până la 60%. 

 

Sursa foto: Shutterstock.com

În perioada 4 ianuarie - 4 februarie 2024 vă puteți bucura de reduceri de până la 60% la o selecție de produse, în magazine și pe sephora.ro.

Sursa Foto: Sephora/ Facebook

În secțiunea Reduceri Promoționale găsiți cosmetice din cele mai variate, de la fond de ten și creme hidratante, până la uleiuri sau mascara.

În plus, în curând, pe Sephora.com, va fi listat un nou brand de cosmetice. Este vorba despre Iris&Romeo, care va face parte din lista retailerului, după o serie de investiții de la True Beauty Venture, companie al cărei portofoliu include BeautyStat, Caliray, Vacation sau Dieux.

„Lansarea la Sephora este un moment esențial pentru brandul nostru. Ne oferă oportunitatea de a ne spune povestea la un nivel mai mare, dar și accesul la un public mai larg pentru produsele noastre”, a declarat fondatorul Iris&Romeo, Michele Gough-Baril, notează RetailDive.

Fondată în 1969 și având ca director general pe Guillaume Motte, Sephora este unul dintre cele mai mari grupuri de parfumerie exclusivistă din lume. Lanțul, prezent în 35 de țări cu aproximativ 2.600 de magazine, a întreprins un proces de expansiune accelerată între 2011 și 2020, deschizând peste o mie de magazine și intrând pe douăsprezece piețe noi. Sephora are 39.000 de angajați la nivel mondial.

Citeste si:
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de iarnă și la Sephora: ce cosmetice găsim la ofertă