Lectură de un minut

22 Dec 2023 - Știri și Noutăți

VIDEO|Sephora a redeschis emblematicul magazin de pe Champs-Élysées, închis pentru renovare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

După câteva luni de renovare, emblematicul magazin Sephora Paris,  de pe  70-72 Avenue des Champs-Élysées, s-a redeschis, aducând clienților o experiență de cumpărături reinventată. Aceasta este prima renovare a magazinului de la deschiderea sa, în 1996.

Sursa foto: Shutterstock.com

Dispunând de elemente ale arhitecturii pariziene, cum ar fi pavaj din piatră și elemente metalice de inspirație din secolul al XIX-lea, magazinul creează un mediu unic. Un culoar central de 2,6 metri lățime creează un adevărat Arc de Triumf al frumuseții, scrie LVMH.

Noul design reunește detalii iconice Sephora, cum ar fi motivul cu dungi alb-negru în tot magazinul, flacăra emblematică a mărcii și celebrele culori ale curcubeului într-o oglindă infinită.

Inovația este în centrul ADN-ului Sephora. De când am început acum 50 de ani, am continuat să reinventăm experiența de cumpărături de frumusețe de lux.

Guillaume Motte, CEO și Președinte al Sephora

Împărțit pe categorii – parfum, îngrijire a pielii, machiaj, îngrijire a părului, servicii și multe altele – magazinul reunește cele mai bune mărci de frumusețe de lux, de la icoane atemporale până la etichete noi la modă, prezentând expertiza în curățare a Sephora. Pentru a sărbători redeschiderea emblematicului flagship, noi mărci exclusive vor fi disponibile doar la magazin, inclusiv Maison Francis Kurkdjian.

Această renovare face parte din strategia de dezvoltare durabilă a Sephora, care urmărește reducerea consumului de energie al magazinului cu 50%. Tehnologia LED de ultimă generație a fost integrată în tot magazinul, numărul de ecrane a fost redus, iar o ușă glisantă mare transparentă și iluminată la intrare reduce pierderile de căldură.

Citeste si:
dm drogerie markt lansează cupoanele online în aplicație. Cum funcționează acestea
dm drogerie markt lansează cupoanele online în aplicație. Cum funcționează acestea

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VIDEO|Sephora a redeschis emblematicul magazin de pe Champs-Élysées, închis pentru renovare