Lectură de un minut

16 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Formatul Profi Monaco ajunge în București. Magazinul are zonă fiiGO și un coffee corner

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Noul format de magazin Profi, denumit intern Monaco, a ajuns săptămâna această la București, după ce a fost inaugurat în Ploiești în luna septembrie, apoi la Craiova, Timișoara, Dej și Aiud.

Magazinul are zona fiiGO ce cuprinde un modul cu produse preambalate și panificație coaptă în magazin, dar și un spațiu coffee corner cu hot-dog, grilluri, sandvișuri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea, prăjituri și înghețată produsă pe loc.

Magazinul are și standuri de legume, fructe și produse nealimentare. Conceptul încorporează peste 1.300 de produse și gama bio.

În luna martie a acestui an, retailerul a inaugurat la Timișoara primul magazin Profi City din noua generație de locații care se bucură de îmbunătățirile testate în concept store-ul din Ploiești, format cunoscut sub denumirea de Monaco.

50 de noi locații Profi în 2021

Profi a deschis anul acesta 50 de noi locații în mai multe zone din țară, ajungând la un număr total de 1.449 de magazine în România.

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care retailerul Profi Rom Food intenționează să preia zece spații comerciale de la Pronto Mobile, operate ca francize Carrefour Express.

Citeste si:
Băncile și digitalizarea
Băncile și digitalizarea

Profi a încheiat anul 2020 cu o rețea de 1.404 magazine, dintre care 267 au fost locații deschise pe parcursul anului, și afaceri de 8,8 miliarde de lei, în creștere cu 21% față de anul anterior. Retailerul vrea să deschidă 1.300 de magazine noi până în 2024, dintre care aproximativ 270 de locații anul acesta.

Pentru 2021, Profi estimează că va deschide între 30 și 40 de magazine noi sub conceptul Monaco, noul concept store Profi. Unitățile vor fi atât sub formatul Supermarket, City sau Go, un format nou.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Formatul Profi Monaco ajunge în București. Magazinul are zonă fiiGO și un coffee corner