Lectură de 2 minute

27 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Produs nou de la Lăptăria cu Caimac! Ce a mai lansat producătorul român

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac, unul dintre cei mai cunoscuți producători români de lactate, vine cu noi produse pe piață. După lansările recente, care au constat în kefiriaurt cremos, cașcavalul de 10 și cașul zvântat, producătorul aduce acum pe piață untul cu trufe.  

Sursa foto: Lăptăria cu Caimac/ Facebook

”Cu un profil de gust rafinat, o textură fină și cremoasă, Untul cel cu Trufe e dedicat celor mereu în căutare de gusturi noi. Fie că-l pui pe-o felie de pâine proaspătă, pe-o porție de paste sau pe-un preparat gourmet, e la fel de impresionant”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.

Unt cu trufe românești și aroma fină de gălbiori, cel mai nou produs Lăptăria cu Caimac, e de astăzi pe rafturile magazinelor partenere, Carrefour, Mega Image și Metro, dar și pe Freshful și Sezamo.

Recent, Lăptăria cu Caimac a lansat cașcavalul de 10 și cașul zvântat.

Despre cașul zvântat știm că vine în felii, are 120 grame, este foarte puțin sărat, ideal pentru copii și perfect pentru gustări rapide, dar și la cuptor, peste pizza sau paste.

În ceea ce privește cașcavalul de 10, acesta vine tot în felii, are 120 de grame, are un gust lăptos și delicat și va face o impresie excelentă într-un sandviș cald, pe grill.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Citeste si:
JYSK a inaugurat magazinul din Sinaia Plaza, mallul de pe Valea Prahovei
JYSK a inaugurat magazinul din Sinaia Plaza, mallul de pe Valea Prahovei

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produs nou de la Lăptăria cu Caimac! Ce a mai lansat producătorul român