Lectură de 2 minute

11 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

După ce a scos din producție laptele condensat îndulcit și două sortimente de iaurturi, Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs. Este vorba despre un iaurt cremos cu 4,5% grăsime, iar noul sortiment, disponibil în două variante, se găsește deja în majoritatea magazinelor partenere. 

 

Sursa foto: Facebook Lăptăria cu caimac

Noul produs, denumit Iaurt Molcuț, este disponibil în două variante: borcan de 190 de grame și borcan family size, de 400 de grame.

Anul acesta, Lăptăria cu Caimac a oprit producția pentru trei dintre produsele sale. Iaurt, Iaurt răcoros și lapte condensat îndulcit sunt cele trei produse pe care nu le vom mai vedea la raft. Disponibilitatea ambalajelor, dar și prețurile crescute sunt două dintre motivele menționate de companie pentru oprirea producției celor trei tipuri de lapte.

Mădălina Cocan, Co-fondatoarea companiei, a explicat că, începând cu anul trecut, compania a inițiat o procedură de verificare constantă a portofoliului de produse, astfel, a decis că acele produse care devin ineficiente să fie retrase de la producție.

„La nivel intern nu avem multe straturi prin care trebuie să trecem. Nu ne axăm pe obținerea a mii de aprobări, ci mai degrabă pe procesul de testare și îmbunătățire continuă a produsului până când obținem rezultatul dorit. Apoi, putem să înlocuim un produs din portofoliu, oferind șansa altuia să aibă rezultate mai bune”, a precizat Mădălina Cocan.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs