Lectură de 3 minute

22 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

După ce a scos din producție laptele condensat îndulcit și două sortimente de iaurturi, fiind înlocuite cu iaurtul cremos, Lăptăria cu Caimac a mai lansat un produs pe piață. Este vorba despre kefirul cu fermentație dublă.  

Sursa foto: Laptaria cu Caimac

Kefirul Lăptăriei este deja pe rafturile magazinelor partenere. Noul sortiment, considerat a fi un probiotic natural, este realizat prin fermentație dublă, cu bacterii bune și drojdii.

Kefir Kefir este disponibil în două variante: borcan de 300 de grame, cu 5% grăsime și sticlă de 375 de grame, cu 1,6% grăsime.

Momentan, poate fi achiziționat în rețeaua Mega Image și în magazine mai mici. În foarte scurt timp, produsul va fi disponibil și pe Freshful.

„I-am zis Kefir Kefir, ca să nu uitați că e printre singurele lactate de acest tip obținute prin dublă fermentație. Acest pas ne asigură că îngrijim și punem în valoare drojdiile și bacteriile bune și că producem chiar kefir, după toate definițiile științifice și cu toate beneficiile care vin dintr-un produs natural și curat”, a scris producătorul pe pagina oficială de Facebook.

Recent, a fost scos pe piață și Iaurtul Molcuț, care este disponibil în două variante: borcan de 190 de grame și borcan family size, de 400 de grame.

Anul acesta, Lăptăria cu Caimac a oprit producția pentru trei dintre produsele sale. Iaurt, Iaurt răcoros și lapte condensat îndulcit sunt cele trei produse pe care nu le vom mai vedea la raft. Disponibilitatea ambalajelor, dar și prețurile crescute sunt două dintre motivele menționate de companie pentru oprirea producției celor trei tipuri de lapte.

Citeste si:
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată

Mădălina Cocan, Co-fondatoarea companiei, a explicat că, începând cu anul trecut, compania a inițiat o procedură de verificare constantă a portofoliului de produse, astfel, a decis că acele produse care devin ineficiente să fie retrase de la producție.

„La nivel intern nu avem multe straturi prin care trebuie să trecem. Nu ne axăm pe obținerea a mii de aprobări, ci mai degrabă pe procesul de testare și îmbunătățire continuă a produsului până când obținem rezultatul dorit. Apoi, putem să înlocuim un produs din portofoliu, oferind șansa altuia să aibă rezultate mai bune”, a precizat Mădălina Cocan.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs