Lectură de un minut

06 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Produse noi de la Lăptăria cu Caimac: ce a lansat producătorul român de lactate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac, unul dintre cei mai cunoscuți producători români de lactate, vine cu noi produse pe piață. După lansările recente, care au constat în kefir și iaurt cremos, producătorul aduce acum pe piață cașcavalul de 10 și cașul zvântat. 

Sursa foto: Laptaria cu Caimac

Despre cașul zvântat știm că vine în felii, are 120 grame, este foarte puțin sărat, ideal pentru copii și perfect pentru gustări rapide, dar și la cuptor, peste pizza sau paste.

În ceea ce privește cașcavalul de 10, acesta vine tot în felii, are 120 de grame, are un gust lăptos și delicat și va face o impresie excelentă într-un sandviș cald, pe grill.

Noile produse pot fi găsite pe rafturile magazinelor Carrefour, Mega Image și Metro, dar și pe Freshful și Sezamo.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produse noi de la Lăptăria cu Caimac: ce a lansat producătorul român de lactate