Lectură de 2 minute

29 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Magazinul Media Galaxy din Brașov a fost reamenajat. Retailerul oferă promoții localnicilor cu ocazia redeschiderii

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex continuă planul de investiții ȋn modernizarea și tehnologizarea magazinelor, astfel încât a reamenajat magazinul Media Galaxy Brașov. Situat pe Calea București, numărul 109, magazinul Media Galaxy din Brașov are o suprafață de peste 3.000 mp. Evenimentul a coincis cu startul campaniei de Black Friday.

Media Galaxy Brașov va fi deschis de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00. Tot ȋn Brașov, retailerul mai deține două magazine Altex (ȋn Mall Afi și Complex Comercial Auchan).

,,Continuăm să investim ȋn deschiderea de noi magazine, dar și ȋn modernizarea celor existente. Ȋn același timp, instruim echipele interne pentru a fi pregătite să răspundă tuturor ȋntrebărilor clienților, despre toate produsele. Magazinele Media Galaxy sunt cu și despre tehnologie, iar noi trebuie să fim un etalon la acest capitol'', a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, pentru o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor. Astfel, clădirea este ȋn linia politicilor verzi ale companiei.

Black Friday Altex 2021

Reamenajarea magazinului coincide cu startul campaniei Black Friday 2021, când sunt reduse sute de produse din toate categoriile. Ȋn plus, locuitorii Brașovului și cei din ȋmprejurimi, vor avea parte și de o ofertă locală, dedicată inaugurării:

- aspirator robot Rowenta cu 492.87 lei (reducere 69%);

- cuptor ȋncorporabil Beko cu 989.95 lei (reducere 45%);

- uscător de rufe Whirlpool cu 1425.94 (reducere 38%);

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești

- laptop Lenovo cu 1399.9 lei (reducere 30%).

Reduceri de călătorie cu Altex Travel

Și serviciul Altex Travel oferă reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday a Altex Travel este o săptămână ȋn Grecia, de la 49 de euro de persoană/sejur, ȋn perioada mai-septembrie 2022. Tot o săptămână este și circuitul Antalya și Pamukkale, ȋn primăvara anului viitor, și costă de la 99 de euro, de persoană/sejur. Revelionul la un hotel de 5 stele din Istanbul, pornește de la 459 de euro de persoană, pentru cinci nopți.

Altex a investit cinci milioane de euro într-un sistem care aliniază prețurile din magazinele fizice, ȋn timp real, la cele din magazinul online, cu ajutorul etichetelor electronice. Procesul a durat aproximativ doi ani, iar măsura este acum implementată ȋn toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară. Retailerul are peste 125 de magazine deschise în țară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Media Galaxy din Brașov a fost reamenajat. Retailerul oferă promoții localnicilor cu ocazia redeschiderii