Lectură de 3 minute

28 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Altex deschide un al doilea magazin ȋn Mediaș și oferă localnicilor promoții

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex  a deschis un al doilea magazin ȋn Mediaș, județul Sibiu. Magazinul are o suprafață de 2.000 de metri pătrați și zeci de mii de produse pe stoc. Programul normal al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00, iar duminica, de la 9:00 la 19:00, dar pe 28 octombrie, acesta a fost extins, de la 7:00 la 21:00.

,,Ne bucurăm că am reușit să respectăm calendarul de extindere și să finalizăm acest magazin ȋn timp, astfel ȋncât locuitorii Mediașului să se bucure de ofertele de Black Friday și de cele de sărbători. Magazinele Altex sunt o destinație de cumpărături sigură, iar echipele noastre respectă toate măsurile impuse de autorități, ȋn contextul pandemiei”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Magazinul este amenajat modern, iar prețurile sunt semnalizate prin etichete electronice, care asigură o vizibilitate sporită a produselor și ofertelor la raft, dar și o actualizare ȋn timp real a acestora, ȋn conformitate cu cele din magazinul online.

Deschiderea magazinului coincide cu startul campaniei Black Friday 2021, ȋn care clienții pot beneficia de cele mai importante reduceri ale anului, la sute de produse din toate categoriile. Ȋn plus, locuitorii Mediașului și cei din ȋmprejurimi, vor avea parte și de o ofertă locală, dedicată inaugurării:

- iPhone 12 mini 5G cu 2599.9 lei;

- mașină de spălat rufe la 799.9 lei;

- televizor UHD 4k Samsung 108 cm cu 1299.9 lei;

- cuptor cu microunde cu grill cu 199.95 lei;

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

- robot bucătărie Bosch cu 485,96 lei.

De asemenea, clienții care vizitează magazinul din centrul comercial Shopping Park Mediaș (Șos. Sibiului), ȋn prima zi, se vor putea ȋnscrie ȋntr-un concurs cu premii, precum laptop, smartwatch, aspirator, espressor, televizor, dacă se abonează la newsletter și cumpără produse în valoare de 150 de lei.

Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată.

Black Friday la Altex

Altex a început campania de Black Friday, care va dura patru săptămâni, până pe 24 noiembrie. Retailerul a pregătit reduceri de până la 60% pentru mii de produse din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc, în magazinele din toată țara și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Printre ofertele pe care Altex le-a pregătit se numără aspirator robot Roomba, preț nou 1999,9 lei, reducere 33%; grătar electric Tefal, 594,7 lei, reducere 41%; mașină de spălat Whirlpool, de 8 kg, 1187,9 lei, reducere 28% + voucher Rabla 150 lei; căști true wireless Oppo, 199,9 lei, reducere 50%; tabletă Huawei, preț 419,9 lei, reducere 40%; baterie bucătărie Franke, preț 239,9 lei, reducere 60%.

Reduceri de călătorie cu Altex Travel

Și serviciul Altex Travel oferă reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday a Altex Travel este o săptămână ȋn Grecia, de la 49 de euro de persoană/sejur, ȋn perioada mai-septembrie 2022. Tot o săptămână este și circuitul Antalya și Pamukkale, ȋn primăvara anului viitor, și costă de la 99 de euro, de persoană/sejur. Revelionul la un hotel de 5 stele din Istanbul, pornește de la 459 de euro de persoană, pentru cinci nopți.

Altex a investit cinci milioane de euro într-un sistem care aliniază prețurile din magazinele fizice, ȋn timp real, la cele din magazinul online, cu ajutorul etichetelor electronice. Procesul a durat aproximativ doi ani, iar măsura este acum implementată ȋn toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară. Retailerul are peste 125 de magazine deschise în țară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un al doilea magazin ȋn Mediaș și oferă localnicilor promoții