Lectură de 2 minute

15 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Altex lansează un serviciu de turism, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex, în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienții își pot alege vacanțele direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe www.altextravel.ro, potrivit unui comunicat de presă.

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice către țări precum Grecia, Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Croația, Spania, Portugalia şi destinații exotice consacrate ale agenției Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele last minute disponibile online și în magazine.

Pachetele turistice se pot achiziţiona şi în rate lunare egale prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. În plus, clienții au posibilitatea de a achiziționa asigurări storno și de călătorie.

Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în țară cât și în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații și să oferim clienților noștri prețuri mici la vacanțele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România

Prin reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy, clienții au acces într-un loc la toate serviciile: de la servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeași zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opțiunea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO, soluții de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”.

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online.

Retailerul electro-IT are 125 magazine deschise în țară, cu peste 28 de ani de activitate. Altex oferă electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Mai mult, retailerul a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Citeste si:
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko

Karpaten Turism, fondată în 1996 este una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex lansează un serviciu de turism, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten