Lectură de 2 minute

24 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Luna și magazinul: o nouă unitate Annabella Retail în județul Dâmbovița

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail local Annabella a deschis un nou magazin în județul Dâmbovița. Unitatea se află pe strada Cuza Vodă, lângă Policlinica, în orașul Găești. 

Sursa foto: Octavian-Constantin Olaru/ LinkedIn

În prezent, Annabella Retail a ajuns la 18 magazine pe raza județului Dâmbovița.

Pe data de 31 mai, rețeaua de retail local a mai inaugurat un magazin în același județ, în comuna Uliești, pe strada Principalǎ, nr. 188.

În magazinele Annabella se regăsește, de asemenea, brandul românesc Râureni, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de conserve din fructe și legume, cu portofoliul complet de produse: dulcețuri delicioase, produse cu zero zahăr, piureul de castane sau pasta de măceșe, dar și murături în borcan.

De asemenea, în ultimii ani, rețeaua de retail a dezvoltat și a extins portofoliul de produse sub marca proprie Annabella Zilnic, cu ajutorul căruia vrea să promoveze produse la prețuri foarte accesibile.

Citeste si:
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă

În iulie 2023, Annabella a preluat lanțul de 12 magazine Best Market din județul Dâmbovița. Rețeaua Annabella va prelua magazinele retailerului dâmbovițean, ce au suprafețe cuprinse între 250 și 950 mp, urmând ca în timp să realizeze integrarea completă a acestora în brandul și modelul de business Annabella.

Rețeaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, unul dintre cei mai importanți jucători local din retailul alimentar din România. Cu prezență pe piață de peste 30 de ani, rețeaua Annabella numără 100 de magazine în 3 județe, Vâlcea, Argeș și Olt, cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard) – pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecărei comunități în parte.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Luna și magazinul: o nouă unitate Annabella Retail în județul Dâmbovița