Lectură de un minut

10 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail local Annabella a inaugurat un nou magazin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail local Annabella a inaugurat un nou magazin în județul Dâmbovița. Supermarketul se află în comuna Ulieşti, pe strada Principalǎ, nr. 188.

Sursa foto: Annabella Retail/ Facebook

Noul magazin funcționează de la 31 mai, începând cu ora 9.00 și promite clienților o gamă variată de produse și oferte.

În magazinele Annabella se regăsește, de asemenea, brandul românesc Râureni, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de conserve din fructe și legume, cu portofoliul complet de produse: dulcețuri delicioase, produse cu zero zahăr, piureul de castane sau pasta de măceșe, dar și murături în borcan.

De asemenea, în ultimii ani, rețeaua de retail a dezvoltat și a extins portofoliul nostru de produse sub marca proprie Annabella Zilnic, cu ajutorul căruia vrea să promoveze produse la prețuri foarte accesibile.

În iulie 2023, Annabella a preluat lanțul de 12 magazine Best Market din județul Dâmbovița. Rețeaua Annabella va prelua magazinele retailerului dâmbovițean, ce au suprafețe cuprinse între 250 și 950 mp, urmând ca în timp să realizeze integrarea completă a acestora în brandul și modelul de business Annabella.

Citeste si:
Carrefour deschide un nou supermarket în România: unde se află magazinul
Carrefour deschide un nou supermarket în România: unde se află magazinul

Rețeaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, unul dintre cei mai importanți jucători local din retailul alimentar din România. Cu prezență pe piață de peste 30 de ani, rețeaua Annabella numără 100 de magazine în 3 județe, Vâlcea, Argeș și Olt, cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard) – pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecărei comunități în parte.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail local Annabella a inaugurat un nou magazin