Lectură de 2 minute

02 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Un nou centru comercial în România: Annabella deschide primul său Retail Park și ajunge la 100 de magazine în țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Annabella deschide primul său Retail Park, în orașul Horezu. Totodată, retailerul ajunge la 100 de magazine la nivel național. 

Sursa foto: Annabella Retail/ Facebook

Annabella Retail Park Horezu înglobează o varietate de branduri internaționale și naționale, precum Sinsay, Kik și Pepco.

De asemenea, centrul comercial cuprinde și o zonă destinată HoReCa, un exemplu fiind cafeneaua Arbusto. Pe lângă cafenele, zona de food este dotată cu restaurante cu mâncare tradițională.

Annabella Retail Park Horezu este amplasat într-o locație accesibilă, pe Strada Tudor Vladimirescu, nr. 154, din Horezu.

Acesta se întinde pe o suprafață de 10.000 de mp și reprezintă o destinație de shopping modernă și completă, ce oferă o gamă largă de magazine, servicii.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Annabella Retail Park Horezu este deschis în fiecare zi din săptămână, de luni până sâmbătă, între orele 07:00 și 22:00, iar duminică de la 07:00 și 19:00.

Annabella Retail Park Horezu include magazinul-ancoră Annabella, unitatea cu numărul 100 a rețelei, ce oferă clienților un spațiu de vânzare generos (peste 1200 m²) și un design modern, care permite o experiență plăcuta a cumpărăturilor.

În noul magazin Annabella, clienții au acces la peste 12.000 de produse care acoperă toate categoriile deservite în mod curent în unitățile rețelei. Magazinul oferă, de asemenea, un corner Râureni, zona gastro cu mâncare gătita, insulă de fructe și legume, aprovizionată de la cei mai mari furnizori locali, cu produse proaspete și cu trasabilitate.

Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat două momente cheie în dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella către segmentul parcurilor de retail, dar și lansarea magazinului cu numărul 100 al rețelei.

Dorina Mutu, Director General Annabella

Annabella Retail Park Horezu este primul dintr-o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers și în alte localități, oferind cât mai multor comunități din regiune, mai mici sau mai mari, șansa de a face cumpărături la standarde moderne chiar în localitățile lor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou centru comercial în România: Annabella deschide primul său Retail Park și ajunge la 100 de magazine în țară