Lectură de 2 minute

28 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide trei magazine noi în orașele Baia Mare, Săcele și Roșiorii de Vede

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează trei noi magazine pe data de 30 septembrie: unul în Baia Mare, unul în Săcele, iar cel de-al treilea în RoÈ™iorii de Vede. Toate cele trei unități dispun de staÈ›ie de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Baia Mare este situat pe Strada Unirii, Nr. 21, cel din Săcele este situat pe Strada Câmpului, Nr. 97, iar cel din RoÈ™iorii de Vede se află pe Strada CarpaÈ›i, Nr. 132. În urma inaugurării celor trei magazine, au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă în fiecare oraÈ™.

Toate cele trei magazine noi inaugurate dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² È™i de aproximativ câte 130 de locuri de parcare fiecare. Cele trei magazine dispun în parcări de staÈ›ie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maÈ™ini simultan.

Program Lidl

Orarul de funcÈ›ionare pentru toate cele trei unități va fi următorul: între 7:30 È™i 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 È™i 20:00.

Magazinele Lidl din Baia Mare, Săcele È™i RoÈ™iorii de Vede dispun de sisteme de iluminat LED, cu senzor de prezență È™i sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaÈ›iile de climatizare, ori staÈ›ia de încărcare pentru automobile electrice.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creÈ™tere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape 1 miliard de lei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piaÈ›a de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume È™i în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine È™i peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajaÈ›i, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine È™i 5 centre logistice.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Lidl deschide trei magazine noi în oraÈ™ele Baia Mare, Săcele È™i RoÈ™iorii de Vede