Lectură de un minut

20 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lidl își continuă procesul de expansiune și deschide un magazin în Brașov

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl deschide un nou magazin în Brașov, pe data de 23 septembrie, situat pe Șoseaua Cristianului, Nr. 1-3. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Brașov are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m², dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Program de funcționare

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Noul magazin din Brașov este dotat cu sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl susține evenimentul retailTalks: Economie circulară în retailul local, care se desfășoară vineri, 24 septembrie, de la ora 11. Înscrie-te pentru a afla cum se construiesc businessurile sustenabile și ce putem face pentru a reduce impactul activității noastre asupra mediului.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își continuă procesul de expansiune și deschide un magazin în Brașov