Lectură de un minut

20 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în comuna Miroslava, județul Iași, pe data de 20 noiembrie. Acesta este situat pe Strada Constantin Lângă, Nr. 64.
 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Miroslava are o suprafață de vânzare de 1.400 m² și dispune de 119 locuri de parcare. Odată cu această deschidere, Lidl ajunge la 12 magazine în județul Iași.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, s-au creat peste 30 de noi locuri de muncă.

Prima experiență Lidl în comerțul electronic

În altă ordine de idei, discounterul Lidl și-a diversificat experiența în retailul alimentar în diferite piețe, cu inițiative precum un magazin online de vinuri, în Spania, și planuri pentru un nou magazin "durabil" în Italia.

Lidl Spania a introdus o nouă platformă online de vinuri, cu livrare gratuită a aproximativ 23 de soiuri din principalele denominații de origine spaniole, inclusiv Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Rueda și Vino de Pago, potrivit ESM.com.

Costul mediu al unei sticle de vin care utilizează platforma este de 2,59 euro. De asemenea, este disponibilă online o gamă largă de accesorii pentru vinuri, cum ar fi tirbușoane, frigidere și rafturi de lemn stivuibile.

Aceasta este prima experiență a Lidl în comerțul electronic cu produse alimentare și băuturi în Spania, deoarece până acum Lidl vindea online doar produse nealimentare.

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create