Lectură de un minut

10 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Elefant.ro începe reducerile cu Singles`s Day, pe 11 noiembrie și continuă cu campania de Black Friday, unde oferă discounturi la apartamente în Capitală

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul Elefant.ro începe reducerile pe 11 noiembrie, când organizează Singles`s Day și continuă cu campania de Black Friday, timp de trei zile, în perioada 12-14 noiembrie. În oferta de Black Friday vor fi incluse și reduceri la două apartamente din Capitală.

În cele patru zile de campanii sunt estimate peste două milioane de vizite, iar magazinul online ar trebui să reziste la 50.000 de vizite simultan. Peste 100.000 de clienți sunt așteptați să cumpere.

„Aceste evenimente reprezintă 10% din toate vânzările elefant.ro dintr-un an și aproximativ cât vindem într-o lună obișnuită. Oferim un discount de 10% la 2 apartamente din complexul Onix Park Nord, sector 1. Oferta va fi valabilă doar pe elefant.ro și exclusiv în perioada menționată”, a declarat Călin Spiridon, marketing manager la elefant.ro.

Reduceri la cărți de Black Friday

În timpul celor două campanii, cumpărătorii vor avea reduceri de până la 90% la diverse produse din categoriile precum cărți, jucării, parfumuri și cosmetice, accesorii fashion, dar și la vinuri, produse gourmet sau electronice, potrivit retailerului.

  • Peste 650.000 de cărți în română și engleză vor avea reduceri de până la 80%.

  • Peste 100.000 de cărți pentru copii vor beneficia de discounturi de până la 70%.

  • Parfumuri și produse cosmetice variate pot fi cumpărate la reduceri de până la 75%.

  • Jucăriile, inclusiv seturi Lego, vor avea reducere de până la 60%.

  • Ceasurile și accesorii fashion vor avea și ele discounturi de până la 90%.

    Citeste si:
    Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
    Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
  • Categoria de vinuri și gourmet va beneficia de oferte cu până la 50% reducere.

elefant.ro este unul dintre retailerii online din România. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Elefant.ro începe reducerile cu Singles`s Day, pe 11 noiembrie și continuă cu campania de Black Friday, unde oferă discounturi la apartamente în Capitală