Lectură de 7 minute

14 Dec 2020 - Știri și Noutăți

De unde cumperi decorațiuni de Crăciun și brazi: magazine cu oferte complete pentru sărbătorile de iarnă

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Indiferent cum a fost acest an, sărbătorile de iarnă au menirea de a ne reaminti de lucrurile care ne plac și pe care le iubim, mai ales de importanța familiei. Dacă timpul nu îți este un complice prea bun în această perioadă, ne-am gândit să îți sugerăm câteva variante de magazine ale principalilor retaileri, spre care să te orientezi pentru cumpărături de Crăciun - fie că ești în căutare de brazi sau de decorațiuni.

Marile magazine s-au pregătit de mult timp cu stocuri pentru produsele de Crăciun și pun la dispoziție o gamă generoasă și variată de decorațiuni pentru pom, pentru casă sau grădină. Nici brazii nu sunt neglijați din promoțiile retailerilor, mulți dintre ei optând atât pentru comercializarea brazilor naturali, cât și a celor artificiali. Dar despre fiecare dintre opțiunile disponibile, atât online, cât și offline, poți citi mai jos.

Poate te interesează și despre:

Magazine online și retaileri cu produse de Crăciun

Jysk

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă a făcut o tradiție din a se pregăti pentru sărbătorile de iarnă, în fiecare an lansând colecții noi cu produse pentru casă și grădină speciale pentru Crăciun. Anul acesta, colecția este “între tradițional și hibernal” și se împarte în două tendințe. Pentru oricare ai opta, o să găsești în magazinul online (livrare oriunde în România cu taxa de transport calculată în funcţie de categoria/greutatea produsului) și în cele offline din țară diverse: figurine de pluș, instalații de lumini, pomi cu lumini, felinare și sfeșnice, decorațiuni pentru brad și pentru casă, precum și o selecție de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii, dar și lumânări, șervețele, căni, brazi și crenguțe artificiale.

KiK

Discounterul KiK a ajuns de curând la 54 de locatii în țară, așa că sunt șanse mari să ai o unitate a retailerului chiar la tine în oraș. Nu de alta, dar vei găsi aici multe decorațiuni de Crăciun care să îți îmbrace casa în haine de sărbătoare. De la globurile clasice pentru brad tradițional până la figurine decorative, lămpi de Crăciun, felinarele și instalațiile de lumini sau ornamente de agățat. De menționat că oferta este în limita stocului disponibil, iar produsele sunt disponibile pentru achiziție, doar din magazinele fizice.

Pepco

Un alt retailer specializat în comerțul cu amănuntul, Pepco răspunde prezent cu oferta la produsele de iarnă și anunță o gamă generoasă potrivită acestui sezon. Găsești aici de la cadouri pentru copii (haine, jucării, jocuri), femei și bărbați, toate în tematică de sărbătoare, până la ornamente pentru locuință. Sunt incluse variate oferte pentru fețe de perne, globuri, ghirlande, pături, decorațiuni, produse de servit dar și ambalaje de Crăciun. Produsele nu se pot comanda online, dar sunt disponibile în toate cele 300 de magazine de la nivel național.

Vivre

Vivre, retailer online de mobilier și decorațiuni, are o secțiune dedicată ofertelor de Crăciun - idei de cadouri, textile, lumini, produse pentru masă sau de decorat. Varietatea se traduce prin mai multe stiluri disponibile - clasic, country&rustic, industrial, modern, glam, oriental, scandinav, romantic. Poți opta pentru comandă online și pentru livrare la domiciliu, care este gratuită pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Citeste si:
Vor închide retailerii magazinele în weekend? Ce spune Feliciu Paraschiv, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici și Mijlocii
Vor închide retailerii magazinele în weekend? Ce spune Feliciu Paraschiv, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici și Mijlocii

Bonami

Dacă optezi pentru comanda de produse de Crăciun de la Bonami, retailerul are o campanie în derulare - fiecare leu cheltuit în perioada 1.10 - 20.12.2020 se returnează în contul Bonami în data de 24.12.2020 sub formă de credit. Dacă te interesează ce găsești, ai așa: decorațiuni, ornamente, pomi artificiali, șiraguri luminoase (de exterior, pe baterii, pe priză), accesorii pentru masa de Crăciun, propuneri de cadouri. În ceea ce privește livrarea, poți citi mai multe despre condiții aici.

Hornbach

Hornbach, care operează în România din 2007, organizează și anul acesta Târgul de Crăciun, în fiecare dintre magazinele rețelei din țară. Sunt puse la dispoziție peste 1.000 de produse specifice sărbătorilor de iarnă - 30 de modele de brazi artificiali, peste 31.000 de metri de beteală în diverse culori și forme, mai mult de 150 de modele de globuri de Crăciun simple sau cu LED și peste 90 de tipuri de lumânări de Crăciun, dar și un sortiment bogat de brazi naturali importați din Danemarca. Poți consulta oferta și online și le poți comanda ținând cont de diversele condiții de transport, informații disponibile în momentul finalizării comenzii.

Leroy Merlin

Magazinele de bricolaj Leroy Merlin au făcut un obicei din a comercializa brazi naturali, pe care să îi iei direct din magazine sau comanda online cu livrare acasă (transport prin curier). Mai poți căuta și printre oferta la brazi artificiali sau suporturi, dar și pentru decorațiuni (figurine, textile tematice, carusele, iluminat, plante decorative, fețe de masă, lumânări parfumate).

Brico Depot

Brazi (artificiali sau naturali), plante de Crăciun, instalații (interior sau exterior), decorațiuni - le poți comanda direct din magazinele Brico Depot. Sau te poți orienta să alegi totul din magazinul online și ai două variante: rezervare online și plata direct în magazin sau comenzi online cu plata pe site sau prin transfer bancar.

Dedeman

Și retailerul Dedeman se înscrie pe lista magazinelor de unde poți alege tot ce ai nevoie pentru sărbătorile de iarnă. Ofera include aici brazi naturali sau artificiali, globuri de Crăciun, ornamente de interior sau exterior, instalații, cablu luminos, plase luminoase, proiectoare și LED Crăciun. În funcție de timp, poți vizualiza produsele care sunt disponibile în magazine sau pentru comenzi online. Plata pentru transport se va face în funcție de valoarea mărfii, de tipul produselor cumpărate, precum și de distanța până la adresa de livrare și poți verifica asta aici.

Carrefour

Carrefour face livrare în toată țara pentru produsele pe care le comanzi online. Desigur, dacă nu optezi pentru rezervare sau pentru achiziții direct din magazin. Ce se oferă? Instalații luminoase, globuri de pom, veselă de bucătărie, beteală și ghirlande, figurine și decorațiuni, dar și brazi artificiali în diverse forme, culori, înălțimi și stiluri.

Cora

Dacă vrei să-ți comanzi produsele prin livrare la domiciliu de la Cora sau prin ridicare, mai întâi verifică valabilitatea serviciilor aici. Apoi, dacă ești în aria de acoperire poți trece la a adăuga produsele în coșul de cumpărături: beteală, instalații, globuri, ornamente, vârfuri de brad, brazi artificiali. Sau poți căuta ce te interesează direct printre rafturile locațiilor.

Auchan

Crăciun de Vis, așa se numește secțiunea specială pe care Auchan a dedicat-o articolelor de sezon. Jucării pentru copii sau bebeluși, decorațiuni, ciocolată și dulciuri, brazi naturali sau artificiali, coșuri și pachete cadou - sunt toate incluse în gama de anul acesta. Le poți vizualiza în locațiile fizice sau poți opta pentru comandă online. Pentru livrare la domiciliu, Auchan percepe o taxă unică de livrare, în valoare de 15 lei, pentru comenzile care conțin produse alimentare și nealimentare, indiferent de valoare și cu o greutate maximă de 30 kg;orice kg în plus vă fi taxat suplimentar cu 1 leu/kg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De unde cumperi decorațiuni de Crăciun și brazi: magazine cu oferte complete pentru sărbătorile de iarnă