Lectură de 2 minute

16 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse. Ce conține aceasta 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cosmetic Plant, unul dintre producători locali de cosmetice, lansează gama Bakuchiol cu efect anti-ageing, pentru îngrijirea tenului tânăr, ca metodă de prevenție a apariției primelor riduri, cât și a tenului matur, ca măsură de reîntinerire. 

Sursa foto: Cosmetic Plant

Bakuchiol-ul se extrage din semințele plantei Psoralea Corylifolia, cunoscută sub demunirea de Babchi. Este fotostabil, nu este fototoxic, astfel că se poate utiliza și în produsele de zi, care presupun expunerea la lumină. Produsele din gama Bakuchiol conțin Bakuchiol cu puritate de 99% - cea mai mare puritate disponibilă în produsele cosmetice -, alternativa naturală a retinolului clasic.

Noua gamă Bakuchiol cuprinde 4 produse – un ser anti-ageing, o cremă pentru ochi și două creme pentru față - o cremă antirid și o cremă pentru hidratare și fermitate.

Gama Bakuchiol este formată din Anti-Ageing Elixir Serum cu Bakuchiol și peptide, Magic Eye Cream cu Bakuchiol și cafeină, Wrinkle Repair Cream cu Bakuchiol și celule stem din plante și Hydra & Firming Cream cu Bakuchiol și acid hialuronic.

Toate produsele din gama Bakuchiol sunt acum disponibile în magazinul online al producătorului, iar în curând vor fi și pe rafturile magazinelor din comerțul modern, precum și în farmacii și magazine naturiste.

Produsele antirid au cunoscut o creștere valorică de 30% în 2022, comparativ cu 2021, comerțul modern și online-ul fiind principalele canale de desfacere pentru această categorie. Compania preconizează o creștere a segmentului anti-ageing și pentru 2023, iar noua lansare face parte din strategia de menținere a business-ului pe un trend ascendent.

Cosmetic Plant a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica ei, Dr. Susana László. Compania este prezentă la nivel național în rețelele Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, Kaufland, DM DrogerieMarkt, Farmacia Tei, Dr. Max și alte lanțuri de farmacii, Plafar și magazine naturiste din țară și în diverse farmacii independente. În prezent, portofoliul COSMETIC PLANT include peste 150 de produse, grupate în mai multe familii și game: Essential, Essential Plus, GOOD Skin, Fusion, Sun și Me&Mom, ce se pot achiziționa și din magazinul online al producătorului.

Citeste si:
Afaceri românești cu tradiție|Cosmetic Plant, cosmeticele unei farmaciste din Cluj, care au trecut testul timpului
Afaceri românești cu tradiție|Cosmetic Plant, cosmeticele unei farmaciste din Cluj, care au trecut testul timpului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse. Ce conține aceasta