Lectură de 2 minute

28 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse. Ce conține aceasta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cosmetic Plant, unul dintre producători locali de cosmetice, lansează gama GOOD Skin. Prin lansarea GOOD Skin, alături de alte lansări programate pentru acest an, compania își propune să abordeze noi categorii de consumatori. 

Sursa foto: Cosmetic Plant

GOOD Skin cuprinde 8 produse de îngrijire a tenului, cu o gamă de geluri, seruri și creme care oferă posibilitatea de a crea rutine zilnice dedicate unor nevoi specifice – de la hidratare, energizare, luminozitate, până la reducerea acneei sau prevenirea apariției ridurilor.

Compania lucrează la formulele produselor din gamă și la testele de eficacitate pe produs încă din 2017, atunci când a și fost înregistrată marca GOOD Skin.

Produsele din gama GOOD Skin

Gama este formată din Cleansing gel cu niacinamidă și Aloe Vera, patru seruri cu concentrații mari de ingrediente active, după cum urmează:

  • Soft Peeling Serum cu acid lactic, acid salicilic, acid hialuronic și extract de citrice; Hydra Filler Serum cu acid hialuronic, colagen și Aloe Vera;
  • Energy Boost Serum cu cafeină, minerale și extract de cafea verde; Age Shiled & Glow Serum cu niacinamidă, retinol vegetal și extract de lămâie;
  • STOP Acne Gel cu niacinamidă, retinol vegetal și tea tree oil și două creme pentru față, cu conținut mare de ingrediente naturale;
  • Hydra Boost Gel-Cream cu acid hialuronic și Aloe Vera și Protect & Mattify Cream cu retinol vegetal și extract de ceai verde.

Cosmetic plant a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 12,8 milioane de lei, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuți producători de cosmetice din România. Compania a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica ei, Susana László. Compania este prezentă la nivel național în rețelele Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, Kaufland, DM DrogerieMarkt, Farmacia Tei și alte lanțuri de farmacii, Plafar și magazine naturiste din țară și în diverse farmacii independente. În prezent, portofoliul include peste 140 de articole, grupate în cinci familii de produse: Fusion, Essential Plus, Essential, Sun și Me&Mom, care se pot achiziționa și din magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse. Ce conține aceasta