Lectură de un minut

04 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Cocorico, la târgurile de Crăciun din București. Ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cocorico dă startul unei noi etape în activitatea sa prin amenajarea food-truck-urilor Artisan by Cocorico. În acest sens, producătorul de carne de pui este prezent la două dintre târgurile de Crăciun din București. 

Sursa foto: Cocorico

Artisan by Cocorico reprezintă noua categorie de specialități Cocorico, iar românii pot savura preparatele din cadrul târgurilor de Crăciun din București:

  • West Side Christmas Market (Parcul Moghioroș, sectorul 6),
  • Laminor Winter Wonderland (Hala Laminor, sectorul 3).

Până pe 02 ianuarie 2024, consumatorii au ocazia specială de a savura rețetele, preparate cu grijă și pasiune, de “Artizanii Cocorico”, doar cu carne de pui Cocorico.

Printre produse se numără: burger cu pulpă CocoBaked, aripioare Cocorico cu cartofi prăjiți, hot-dog cu Cocorici sau CocoPastrami de pui cu cartofi prăjiți.

În luna septembrie, AAylex ONE, producătorul brandului Cocorico, a accesat o facilitate de credit sindicalizată, în valoare de 15 milioane euro, destinată finanțării activității curente și susținerii planurilor de dezvoltare ale companiei.

Cu un număr de peste 2.500 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 224 milioane de Euro în 2022, AAylex ONE este una dintre companiile de profil din industria agro-alimentară din România, fiind totodată cel mai mare exportator de profil din România.

Specializată pe producția și comercializarea complet integrată, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul cărnii de pui, compania AAylex ONE este cunoscută prin marca sa de produse premium, Cocorico.

Citeste si:
Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Pe ce loc se află România
Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Pe ce loc se află România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cocorico, la târgurile de Crăciun din București. Ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico