Lectură de 2 minute

19 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 5 Aprilie – 7 Aprilie 2024, Cocorico dă startul târgurilor ARTISAN by COCORICO.

Sursa foto: Cocorico

Iată unde și când îi puteți găsi pe reprezentanții Cocorico:

  • în Târgoviște (Calea Ialomiței, nr. 9-15, în cadrul complexului de Natație)- pentru o zi, pe 5 aprilie,
  • în București, Târgul “Poftim din România! Şezătoare cu bun gust în sectorul 3, organizat de către Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, cu sprijinul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) şi al Primăriei Sectorului 3. Târgul din parcul Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR – intrarea de la Glob, la intersecţia străzilor Liviu Rebreanu cu Câmpia Libertăţii) va fi deschis în zilele de 5 şi 6 aprilie 2024, între orele 9:00-19:00, iar în ultima zi, 7 aprilie 2024, programul va fi de la ora 9:00 până la ora 16:00.
  • sâmbătă & duminică, 6-7 aprilie, ne găsiți și în sectorul 5 din București, Parcul Sebastian, cu Food-truck-ul Artisan by Cocorico, între orele 10-22.00.

Puteți savura delicioasele specialități Cocorico, cum ar fi Pulpe CocoPastrami, CocoBaked- Burgeri, Cocorici HotDog din truck-ul Artisan by Cocorico.

În parcul IOR puteți încerca în premieră mici, frigărui sau cârnați, toate din pui Cocorico.

Cu un număr de peste 2.500 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 224 milioane de Euro în 2022, AAylex ONE este una dintre companiile de profil din industria agro-alimentară din România, fiind totodată cel mai mare exportator de profil din România.

Specializată pe producția și comercializarea complet integrată, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul cărnii de pui, compania AAylex ONE este cunoscută prin marca sa de produse premium, Cocorico.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico