Lectură de 2 minute

24 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Calvin Klein a deschis primul magazin din nord-estul țării la Palas Iași

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Calvin Klein a deschis primul magazin din nord-estul României, în centrul comercial Palas Iași, care marchează și a treia unitate de brand inaugurată în cadrul rețelei companiei Iulius. Locația este operată de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein în România.

Sarkk a inaugurat primul magazin Calvin Klein din nord-estul țării și prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design. Acesta este la nivelul 1 al complexului comercial Palas Iași și are o suprafață de peste 180 de metri pătrați - magazinul premium dispune de detalii în culori pop-up, reprezentative pentru valorile brandului.

Locația Calvin Klein reunește cele mai noi linii vestimentare - propunerile brandului sunt completate de piese din gama Calvin Klein Underwear, precum și încălțăminte sport și casual, genți și articole de sezon, sub egida Calvin Klein Footwear & Accessories.

CITEȘTE și despre Cel mai puternic acoperiș din panouri solare, instalat și funcțional la depozitul Tommy Hilfiger și Calvin Klein

„Parteneriatele cu branduri rezonante, precum Calvin Klein, sunt maniera prin care reușim să menținem un mix de experiențe de shopping adaptat tendințelor, așa cum facem de mai bine de 20 de ani, în toate cele cinci proiecte ale noastre. Apreciem efortul și încrederea acordate prin inaugurarea primelor magazine Calvin Klein din afara Capitalei în trei proiecte din rețeaua companiei IULIUS, într-un context dificil pentru segmentul retail”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Calvin Klein este disponibil în peste 100 de țări, intrând și pe piața din România în prima parte a anului.

În rețeaua IULIUS s-au inaugurat trei locații Calvin Klein, singurele din afara Capitalei, în proiectele mixte Palas Iași, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj, iar în București este prezent cu două magazine.

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Republica Moldova, iar de la 1 iulie 2019 compania fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Citeste si:
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Calvin Klein a deschis primul magazin din nord-estul țării la Palas Iași