Lectură de 2 minute

18 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Două noi locații de shopping, Calvin Klein Jeans și Calvin Klein Underwear, au fost deschise în România

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Calvin Klein, o filială deținută integral de PVH Corp., anunță deschiderea magazinelor Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Jeans în București, din 15 iunie. Magazinele, care sunt localizate în interiorul a doua dintre cele mai mari centre comerciale – ParkLake Shopping Center și București Mall – sunt operate de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein în România. Acestea vin ca parte a planului de dezvoltare a brandului pe piața din România.

Cu o suprafață de 95 mp în ParkLake Shopping Center, magazinul Calvin Klein Underwear comercializează cele mai noi colecții de primăvară-vară 2020 CK Underwear pentru femei și bărbați.

Situat în București Mall, magazinul Calvin Klein Jeans își folosește spațiul de 160 mp pentru a prezenta cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, toate destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Echipa Calvin Klein a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților. Precauții stricte, în conformitate cu instrucțiunile oficiale, au fost implementate în cele două magazine, astfel încât clienții să se poată bucura de experiența lor de cumpărături fără griji și să descopere lumea CK îndrăzneață, distractivă, inspirată.

Cele două magazine Calvin Klein inaugurate recent în România prezintă cel mai recent concept de design CK, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Magazinele sunt deschide de SARRK SA, în acest moment distribuitor exclusiv si partener de franciza CK pentru România și sunt primele pe care le-au deschis în țară, ca urmare a acestui parteneriat. Anterior, grupul FF Group a deschis un magazin Calvin Klein în AFI Cotroceni.

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Calvin Klein este o companie fondată de Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, în 1969.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Două noi locații de shopping, Calvin Klein Jeans și Calvin Klein Underwear, au fost deschise în România