Lectură de 2 minute

14 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Cel mai puternic acoperiș din panouri solare, instalat și funcțional la depozitul Tommy Hilfiger și Calvin Klein

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

PVH Europe, sediul global al lui Tommy Hilfiger și birourile europene ale lui Calvin Klein, ambele deținute de PVH Corp., anunță instalarea a ceea ce se crede că este cel mai puternic acoperiș solar din lume, care funcționează în prezent la Depozitul și Centrul Logistic ale companiei, localizate în Venlo, Olanda.

Construit din peste 48.000 de panouri solare, acoperișul solar acoperă amprenta electrică a Centrului, precum și furnizarea indirectă a 100% din energia necesară pentru desfășurarea activității în cadrul depozitelor, birourilor și magazinelor din Olanda prin intermediul rețelei publice de energie.

Partenerul energetic al PVH Europe, Eneco, a certificat că toată energia necesară pentru alimentarea acestor clădiri este generată de noua instalație de pe acoperiș. Depozitul Venlo și Centrul de Logistică sunt deținute de Heylen Warehouses, o companie belgiană de logistică imobiliară, în asociere cu AG Real Estate, păstrând compania IZEN ca partener tehnic de instalare pentru acoperiș.

Această etapă marchează un alt pas în călătoria PVH de a procura energia electrică 100% din surse regenerabile pentru birourile, depozitele și magazinele sale și de a lucra spre o reducere cu 30% a emisiilor de carbon din lanțul de aprovizionare până în 2030.

Acest lucru este legat de obiectivul calculat științific de PVH referitor la emisii, fiind aliniat la cel mai ambițios nivel de decarbonizare, stabilit în Acordul de la Paris. Este, de asemenea, una dintre prioritățile subliniate în strategia companiei de responsabilitate corporativă - Forward Fashion, care are ca scop reducerea impacturilor negative asupra mediului la zero, creșterea impacturilor pozitive de până 100% și îmbunătățirea celor peste 1 milion de vieți angrenate în lanțul valoric al companiei.

Depozitul Venlo este principalul centru de distribuție PVH Europa, acoperind 110.000 m2.

Cel mai puternic acoperiș solar din lume are o capacitate de a genera 18 MWp (maximum de megawat) și este construit din peste 48.000 de panouri solare de înaltă performanță. Alimentează în întregime toate magazinele, depozitele și birourile deținute de PVH Europa în Olanda.

În prezent, din cadrul depozitului și al centrului de logistică PVH Europe din Venlo, sunt distribuite zilnic până la 600.000 de produse TOMMY HILFIGER și CALVIN KLEIN la punctele de vânzare, inclusiv magazinele deținute și operate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și direct către clienți.

Citeste si:
Un nou magazin Tommy Hilfiger în România: unde se află acesta
Un nou magazin Tommy Hilfiger în România: unde se află acesta

PVH este o companie de modă și lifestyle care are în portofoliu brandurile CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Warner’s, Olga, Geoffrey Beene, și True & Co. PVH definește „cel mai puternic acoperiș solar din lume” drept cel mai puternic acoperiș solar care este în prezent operațional și instalat pe o singură structură.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cel mai puternic acoperiș din panouri solare, instalat și funcțional la depozitul Tommy Hilfiger și Calvin Klein