Lectură de un minut

03 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Calvin Klein Jeans a deschis primul magazin în afara Bucureștiului

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Calvin Klein, Inc., o filială deținută integral de PVH Corp. și SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză al brandului în România, anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans. Magazinul este primul localizat în afara Bucureștiului și este parte a planului de acțiune pentru dezvoltarea brandului pe piața românească.

Noua locație Calvin Klein Jeans s-a deschis în Cluj, în centrul comercial Iulius Mall Cluj și propune o varietate mare de produse vestimentare. Magazinul prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Reprezentanții magazinului spun că au luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților, în conformitate cu instrucțiunile oficiale.

În iunie au fost deschide în București două magazine Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Jeans. Magazinele, care sunt localizate în interiorul a doua dintre cele mai mari centre comerciale – ParkLake Shopping Center și București Mall – sunt operate de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein în România.

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Calvin Klein Jeans a deschis primul magazin în afara Bucureștiului