Lectură de un minut

12 Nov 2021 - Știri și Noutăți

București Mall - Vitan începe campania de Black Friday: Nissa și Il Passo, printre brandurile cu reduceri

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

București Mall - Vitan dă startul campaniei de Black Friday și anunță oferte speciale și reduceri de până la 80% în magazinele Nissa și Optiblu.

Campania de Black Friday care se desfășoară în aceste zile în București Mall Vitan vine cu reduceri de până la 80% la magazinele Nissa și Optiblu, 70% la magazinele Il Passo și Chicco și 60% la brandul de încălțăminte Biaggio.

Opticris, Intersport, Bigotti, își întâmpină clienții cu discounturi de până la 50%, în timp ce parfumeria Douglas a pregătit reduceri de până la 40%. Vizitatorii mai pot găsi promoții de 30% la Triumph, 25% la Animax și GNC Live Well sau 20% la Marks&Spencer.

Clienții care aleg să facă cumpărături de minim 700 lei, pe cel mult două bonuri fiscale de la magazinele din acest centru comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1.500 lei, vor primi un voucher în valoare de 200 lei.

Voucherele în valoare de 200 de lei sunt disponibile în limita stocului și se pot ridica de la InfoDesk.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  București Mall - Vitan începe campania de Black Friday: Nissa și Il Passo, printre brandurile cu reduceri